Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε δυο άτομα στα γυρίσματα της ταινίας Rust

Απίστευτο περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας Rust όταν το όπλο που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς θανάσιμα τη διευθύντρια φωτογραφίας και αφήνοντας αιμόφυρτο τον σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με το BBC,  η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς (η οποία εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας στο φιλμ) μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε αλλά υπέκυψε στα τραύματά της. Το άλλο άτομο που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Christus St. Vincent είναι ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης της ταινίας.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το όπλο βρισκόταν στο σετ επειδή αποτελούσε «σκηνικό αντικείμενο», ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό  παραμένουν «θολές». Η αστυνομική έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη χωρις να έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορίες εις βάρος κανενός.

Διαβάστε ακόμη

Φανουρόπιτα: Η ιστορία, το έθιμο και η πιο εύκολη συνταγή για να φτιάξετε με τα παιδιά
Νέα συμπληρωματική πληρωμή 150 ευρώ για κάθε παιδί
Σχολεία: Η επιστροφή στο μολύβι και το χαρτί
Πώς βοηθάμε τα παιδιά να μπουν ξανά σε πρόγραμμα
Νέος καύσωνας ενδέχεται να επηρεάσει την χώρα
Πρώτη φορά στο σχολείο: 5 φράσεις που βοηθούν το παιδί

Δείτε ακόμη

Θεατρική παράσταση για παιδιά στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
“Τα στενά παπούτσια” της Ζωρζ Σαρή επιστρέφουν στην Αττική
Η όπερα “Το αηδόνι του Αυτοκράτορα” στην Εθνική Λυρική Σκηνή
“Ρεμπέτικο για Παιδιά” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Λυρική Σκήνη: Ο Καραγκιόζης Ριγολέττος
Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Share This Post