Ο πολύχρωμος κόσμος των παιδιών με μαρκαδόρους Fibracolor


 • Ο πολύχρωμος κόσμος των παιδιών με μαρκαδόρους Fibracolor είναι ένας κόσμος καλλιτεχνικά πλασμένος, γεμάτος από ευφάνταστες δημιουργίες. Το KidsHub προτείνει τέσσερις σειρές προϊόντων οι οποίες καλύπτουν όλες τις τεχνικές ζωγραφικής αλλά και όλες τις βαθμίδες παιδικής ηλικίας.

  Η παραγωγή των προϊόντων Fibracolor ανήκει στην Ιταλική εταιρεία Etefelt, ένα απο τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής μαρκαδόρων στον κόσμο. Στο ιδρυτή της εταιρείας, ανήκει η εφεύρεση του πρώτου Ιταλικού μαρκαρόρου από τσόχα την δεκαετία του 50.  Η εταιρεία Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά τις τέσσερις σειρές προϊόντων Fibracolor. Θα τις βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας καθώς και στα παρακάτω προτεινόμενα e-shop:

  FIBRACOLOR ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ COLORITO ΨΙΛΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

  Οι μαρκαδόροι Colorito της Fibracolor

  Με τους μαρκαδόρους Colorito της Fibracolor, τα παιδιά αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και δημιουργούν εντυπωσιακές ζωγραφιές. Η λεπτή τους μύτη (2,9 mm) τους επιτρέπει να ζωγραφίζουν με ακρίβεια. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ανθεκτική και με μελάνι που διαρκεί πολύ. Χάρη στο super washable μελάνι, μπορείτε να καθαρίσετε τα χεράκια του παιδιού σας γρήγορα και εύκολα, με νερό και σαπούνι. Οι μαρκαδόροι Colorito της Fibracolor κυκλοφορούν στο εμπόριο σε συσκευασίες των 6, 12, 18, 24 και 36 υπέροχων χρωμάτων.

  Για άμεση αγορά μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ:

   

  FIBRACOLOR ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ BIPUNTA

  Οι μαρκαδόροι Bipunta της FibracolorΟι μαρκαδόροι Bipunta της Fibracolor διαθέτουν διπλή μύτη, λεπτή και χοντρή. Έτσι τα παιδιά, και ζωγραφίζουν με ακρίβεια αλλά και καλύπτουν εύκολα μεγαλύτερες επιφάνειες χαρτιού.  Θα τους βρείτε σε σετ των 12 και 24 διαφορετικών χρωμάτων. Είναι μεγάλης διάρκειας και το ειδικό super  washable μελάνι φεύγει εύκολα από τα χέρια και από κάθε αντικείμενο, μόνο με νερό.

  Για άμεση αγορά μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ:

   

  FIBRACOLOR ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ COLORITO MAXI ME MYTH 6mm

  Οι μαρκαδόροι Colorito Maxi της FibracolorΜαρκαδόροι ζωγραφικής Colorito Maxi από τη Fibracolor σε κουτί 12, 24, 48 και 144 τεμαχίων. Το μεγαλύτερο μέγεθος τους είναι ιδανικό και για τα μικρότερα χεράκια (από 3 ετών και άνω), ενώ η ειδική μύτη 6mm τους επιτρέπει να ζωγραφίζουν τόσο τις μεγάλες επιφάνειες όσο και τα πιο μικρά περιγράμματα. Οι μαρκαδόροι Colorito Maxi έχουν και αυτοί όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των μαρκαδόρων της Fibracolor. Διαθέτουν αεριζόμενο καπάκι κατά της ασφυξίας αλλά και τη σούπερ ανθεκτική μύτη. Αξίζει να σημειωθεί πως χάρη στο super washable μελάνι τους, μπορείτε να καθαρίσετε τα χρώματα απο το δέρμα των παιδιών με σαπούνι και νερό. Η μεγάλη ποσότητα μελανιού χαρίζει στα παιδιά ατελείωτες ώρες ζωγραφικής.

  Για άμεση αγορά μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ:

   

  FIBRACOLOR ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ BABY COLOR

  Οι μαρκαδόροι Baby Color της FibracolorΜε τους μαρκαδόρους Baby Color της Fibracolor, οι λιλιπούτειοι καλλιτέχνες από 1 έτους και άνω δημιουργούν, τα πρώτα τους ζωγραφικά έργα. Αξίζει να τονιστεί σε επίπεδο ασφάλειας, πως οι μαρκαδόροι Baby Color φέρουν ενσωματωμένη μύτη ασφαλείας που δεν μπορεί να δαγκωθεί από τα παιδιά και επίσης ειδικό καπάκι ασφαλείας. Μπορείτε να καθαρίσετε το δερματάκι του παιδιού σας από τα χρώματα με χλιαρό νερό. Επίσης το ίδιο ισχύει και με τα περισσότερα υφάσματα τα οποία μπορείτε να καθαρίσετε απο τα χρώματα με σαπούνι και νερό.

  Για άμεση αγορά μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ:

   


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub