Το απόλυτο δώρο για παιδιά


 • Τα σετ με τα πλαστοζυμαράκια της εταιρείας Milan για μαγειρική και χαρούμενες φατσούλες, αποτελούν το απόλυτο δώρο για παιδιά ηλικίας 3+.

  Πρόκειται για το κατάλληλο βοήθημα έτσι ώστε τα παιδιά σας να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους αλλά και να αποκτήσουν ευλυγισία στα χέρια τους. Η συνδυαστική απασχόληση με τα πλαστοζυμαράκια και τα εργαλεία επεξεργασίας τους, δίνει κίνητρο στα παιδιά να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να εμπνευστούν αμέτρητες ιδέες χειροτεχνίας.

  Τα προϊόντα εισάγονται και διανέμονται αποκλειστικά από την εταιρεία Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες. Θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας αλλά και on line, για αγορές από e-shop παρακάτω.

  ΣΕΤ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 8 ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MILAN
  Το απόλυτο δώρο για παιδιά. Μαγειρική με πλαστοζυμαράκια και το σετ 8 χρωμάτων, εργαλείων και εξαρτημάτων παιχνιδιού της εταιρείας Milan
  Το κιτ της συσκευασίας περιλαμβάνει 8 κυπελάκια των 59 γρ. με πλαστοζυμαράκια σε διάφορα χρωματα (λευκό, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μπλε, πράσινο, καφέ και μαύρο).
  Το απόλυτο δώρο για παιδιά. Soft dough Set cooking time Milan
  Στη συσκευασία “Μαγειρική με πλαστοζυμαράκια” εσωκλείονται 11 εργαλεία και επιπλέον κομμάτια με τα οποία τα παιδιά επεξεργάζονται τα πλαστοζυμαράκια και δημιουργούν τις μαγειρικές τους χειροτεχνίες.
  Για άμεση αγορά πατήστε ΕΔΩ:

  Δείτε το video Μαγειρική με Πλαστοζυμαράκια και φανταστείτε τα παιδιά σας στο ρόλο ενός μικρού σεφ. Το απόλυτο δώρο για παιδιά, όλες τις εποχές του έτους.

  ΣΕΤ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ 4 ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MILAN
  Το απόλυτο δώρο για παιδιά. Χαρούμενες φατσούλες με πλαστοζυμαράκια και το σετ 4 χρωμάτων, εργαλείων και εξαρτημάτων παιχνιδιού της εταιρείας Milan
  Το κιτ της συσκευασίας περιλαμβάνει 4 κυπελάκια των 116 γρ. με πλαστοζυμαράκια σε διάφορα χρωματα (κίτρινο, κόκκινο, πράσινο και μπλε).
  Soft dough Set happy faces Milan
  Στη συσκευασία “Χαρούμενες Φατσούλες με πλαστοζυμαράκια” μπορείτε να βρείτε 2 εργαλεία και επιπλέον 27 κομμάτια με τα οποία τα παιδιά επεξεργάζονται τα πλαστοζυμαράκια και δημιουργούν τις χειροτεχνίες τους με καταπληκτικές φατσούλες.
  Για άμεση αγορά πατήστε ΕΔΩ:

  Δείτε το video Χαρούμενες Φατσούλες με Πλαστοζυμαράκια και χαρείστε στα παιδιά σας αμέτρητα χαμόγελα ικανοποίησης για τις εμνεύσεις και τις δημιουργίες τους. Το απόλυτο δώρο για παιδιά, όλες τις εποχές του έτους.

   

  ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙΑ
  • Η ζύμη είναι άκρως ελαστική και πλάθεται εύκολα, παράλληλα όμως η δομή της είναι συνεκτική και δεν διαλύεται σε τρίμματα.
  • Πέραν των χρωμάτων που περιέχονται σε κάθε συσκευασία, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν νέα χρώματα με την πρόσμιξη υλικού ζύμης από δύο ή και περισσότερα χρώματα.
  • Τα πλαστοζυμαράκια αποτελούνται από φυτικά συστατικά και δεν αφήνουν υπολλείματα στα χέρια.
  Για άλλα παρόμοια προϊόντα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες πατώντας ΕΔΩ.


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub