Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ένοχα τα 8 αγόρια – Αθώα τα 4 κορίτσια

Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας το αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων έκρινε ένοχα τα οχτώ αγόρια για τον ομαδικό βιασμό του συμμαθητή τους στον Ίλιον, ενώ αθώωσε τα 4 κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες  έπειτα από την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, το Τριμελές Δικαστήριο Ανήλικων ανακοίνωσε, χθες το βράδυ, την ετυμηγορία του για τους 12 ανηλίκους που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 15 χρόνου τουλάχιστον δύο φορές μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον.

Το δικαστήριο αθώωσε τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια που δικάστηκαν για την υπόθεση και έκρινε ένοχα τα 8 αγόρια για αδικήματα που αφορούν βιασμό, αυτουργία σε βιασμό και πορνογραφία.

Στους τρεις από τους καταδικασθέντες μαθητές επιβλήθηκε ποινή τριών ετών σε περιορισμό με αναστολή και στους υπολοίπους πέντε επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται πως οι 12 ανήλικοι από την αρχή αρνιόντουσαν τις πράξεις τους και τον βιασμό του 15χρονου συμμαθητή τους, λέγοντας πως όλα έγιναν στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού.

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
Summer camps 2026
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post