Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Δεν μπόρεσα να δω τα βίντεο δεύτερη φορά» είπε ο δικηγόρος κατηγορούμενου

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ακόμη δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον.

Συνολικά για την υπόθεση έχουν συλληφθεί έξι άτομα, ενώ έχουν προφυλακιστεί πέντε. Την παραμονή των Χριστουγέννων προφυλακίστηκαν τρεις από τους τέσσερις ανήλικους που κλήθηκαν να απολογηθούν για την ίδια υπόθεση, ενώ ο τέταρτος ανήλικος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους λόγω ηλικίας, καθώς δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίζονται πως δεν έχει ασκηθεί βία στον συνομήλικό τους και πως οι ρόλοι σε όλο αυτό που εκτυλίσσονταν επί σχεδόν ένα μήνα “ήταν εναλλασσόμενοι”.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Εμμανουήλ Διαμαντάρας είπε χαρακτηριστικά«Δεν μπόρεσα, δεν ήθελα να δω πάνω από μια φορά τα βίντεο (ενν. με τον βιασμό του 15χρονου. Είναι άρρωστο πολύ».

Ο δικηγόρος ανέφερε σχετικά με τον πελάτη του ότι «ήταν σε διακοπές, γι’ αυτό δεν συνελήφθη. Έμαθε η οικογένεια ότι πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι και την επόμενη ημέρα γύρισε στην Ελλάδα και το παιδί εμφανίστηκε στην Αστυνομία».

Συνέχισε λέγοντας «Ο πελάτης μου καθόταν στον καναπέ και έβλεπε, δεν συμμετείχε στην μία από τις δύο φορές που έγιναν πράξεις. Είδε το βίντεο από την άλλη φορά και είπε πως είναι παρόμοιες οι πράξεις».

 

 

«Τα παιδιά όλα είναι συμμαθητές από την πρώτη γυμνασίου. Έγινε δύο φορές αυτό. Το παιδί πήγαινε στο σπίτι αυτό γιατί ήταν σημείο συνάντησης. Δεν είχαν καμία διαφορά τα παιδιά. Αυτό που παλιότερα γινόταν με τα παιδιά να κατεβάζουν το παντελόνι ενός πιο αδύναμου παιδιού για να το εξευτελίσουν, επειδή ήξεραν ότι δεν θα μιλούσε, αυτό έγινε σε πιο άγρια μορφή», υποστήριξε ο δικηγόρος του ανήλικου.

Είπε ακόμη πως «Την φορά που δεν ήταν παρών ο πελάτης μου, ήταν παρόντα κορίτσια. Τον ρώτησα “εάν ήταν κάποιο κορίτσι την φορά που ήσουν εκεί, θα κάνατε τα ίδια;” και η απάντηση ήταν “φυσικά και όχι”».

 

 

Διαβάστε ακόμη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία
Ξεκινά το πρόγραμμα “Ανοιχτά σχολικά προαύλια”
Ένα στα τέσσερα παιδιά από 5 έως 7 ετών έχει smartphone
Η απόφαση για τη λήξη μαθημάτων και εξετάσεων σε Γυμνάσια και Λύκεια
Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο Μουσείο Ακρόπολης
Οι αλλαγές στα τρόφιμα που πωλούνται στα κυλικεία των σχολείων

Δείτε ακόμη

Summer Camp στο Laf Lab
Βρες τα αυγά και οδήγησέ τα στο κάστρο
Η Επιστήμη των Βεγγαλικών
“Η Ωραία Κοιμωμένη” στο Μέγαρο Μουσικής
Πόσες νότες χωρούν σε ένα παραμύθι;
Διαδραστική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής
Share This Post