‘Ιχνη διεθνούς κυκλώματος παιδοφιλίας διαφαίνονται στην υπόθεση της 10χρονης

Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος παιδοφιλίας θεωρούν ότι βρίσκονται οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ερευνούν την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κινήσεις της 33χρονης κατηγορούμενης πριν και κατά τη διάρκεια της απαγωγής, ενώ επιχειρείται να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή.

Νέα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα για την υπόθεση της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ενισχύουν τα όσα κατέθεσε μέχρι σήμερα η μικρή στην αστυνομία.

Ψάχνουν τα ηλεκτρονικά ίχνη της 33χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματικοί της υπό διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη της 33χρονης που μπορεί να συνδέονται με διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας. Από τις τρεις διαδικτυακές επαφές της κατηγορουμένης, η μία εντοπίζεται στην βόρεια Ευρώπη όπου πρόσφατα αποκαλύφθηκε διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Από τη μία οι προσπάθειές της να μπλέξει τον πρώην σύζυγό της προκειμένου να μην αποκαλύψει όσους κρύβονται από πίσω της, και από την άλλη οι μαρτυρίες της μικρής δημιουργούν πολλά ερωτήματα με το ποιο είναι τελικά το πραγματικό πρόσωπο της ειρήνης και τι μπορεί να αποκαλυφθεί στην πορεία όταν αποκωδικοποιηθούν όσα η 33χρονη προσπάθησε την ημέρα της σύλληψης της να καταστρέψει.

Δεν δρούσε μόνη της

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, σχετικά με τα στοιχεία για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ανέφερε ότι εκεί οδηγούν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

«Η άρση του τραπεζικού απορρήτου θα δείξει τα πάντα. Είναι φανερό ότι υπήρχε μια οικονομική ευμάρεια. Η κίνηση των λογαριασμών θα δείξει ποιοι τοποθετούσαν χρήματα και από πού προέρχονται».

Η κ. Ανάσογλου σημείωσε πως η 33χρονη ακολουθούσε εντολές, και προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν τα γεγονότα, όπως η καταστροφή του λάπτοπ της 33χρονης που έγινε στο σημείο όπου συνελήφθη και όχι στη Θεσσαλονίκη. «Αυτό δείχνει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έπαιρνε από κάπου οδηγίες και δεν δρούσε μόνη της. Οι κινήσεις της δεν είναι τυχαίες».

Πηγή: Mega

Διαβάστε ακόμη

Η συνήθεια που βοηθάει τα παιδιά στον έλεγχο των συναισθημάτων
Μητέρα καταγγέλλει καθηγήτρια για bullying στην 12χρονη κόρη της
Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό “Σύνταγμα” και “Πανεπιστήμιο”
Η παιδική ταινία “Σκυλάκια στην Όπερα” στους κινηματογράφους
Το ΙΝΚΑ καλεί τους καταναλωτές σε μποϊκοτάζ
Πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 28 Φεβρουαρίου

Δείτε ακόμη

Kumon Ηλιούπολης: To success story της 5χρονης Ελευθερίας
Ο Νυχτερινός Ουρανός της Εθνικής Πινακοθήκης
Η “Λίμνη των Κύκνων” στο Παλλάς
Kids Running Team στο ΚΠΙΣΝ
“Παράλληλες Κίτρινες Γραμμές” στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
“Brick & Ink!” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Share This Post