Πρωτομαγιά με τον Πασχάλη στο ΚΠΙΣΝ

Φέτος την Πρωτομαγιά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται το κοινό με μια μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή που κορυφώνεται με τη συναυλία του Πασχάλη, ενός από τους πιο αγαπημένους και διαχρονικούς καλλιτέχνες της ελληνικής pop σκηνής.

Μουσικός ο ίδιος, τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός με την χαρακτηριστική του φωνή και ενέργεια, ο Πασχάλης θα γεμίσει το ΚΠΙΣΝ με επιτυχίες από τις δεκαετίες ‘60, ‘70, ‘80, ‘90, ‘00, μέχρι και σήμερα, που έχουν αφήσει εποχή. «Το Κορίτσι του Μάη», «Παραδώσου Λοιπόν», «Αν Μια Μέρα Σε Χάσω», «To Μπαράκι», «O Τρόπος», «Το Σχολείο», «O Αλέξης», «Είσαι το Ταίρι μου», είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο Πασχάλης με τη μπάντα του, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα γιορτής.

Επηρεασμένος από τη διεθνή μουσική σκηνή, ο Πασχάλης δημιούργησε τα πρώτα του συγκροτήματα μέχρι να φτάσει στους θρυλικούς Olympians, με τους οποίους καθιέρωσε την ελληνική pop  μουσική. Στο ενεργητικό του έχει περισσότερους από 30 δίσκους, πολλοί εκ των οποίων έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι.

Παράλληλα με τη μεγάλη συναυλία, το ΚΠΙΣΝ την Πρωτομαγιά θα φιλοξενήσει εργαστήρια, face painting και δράσεις για παιδιά και οικογένειες, διαμορφώνοντας μια ολοήμερη εμπειρία χαράς και συμμετοχής. Μια γιορτή που ενώνει διαφορετικές γενιές και καλεί τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες να καλωσορίσουν την άνοιξη με δημιουργικότητα, ζωντάνια και πολλή μουσική.

Μουσικοί επί σκηνής:
Στέλιος Μακ, κιθάρα-τραγούδι
Αντώνης Πιτσολάντης, μπάσο-τραγούδι
Μιχάλης Λιαμής, τύμπανα
Παναγιώτης Τσαλόπουλος, keybords

Διαβάστε ακόμη

Kαιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Επίσκεψη κοινού σε πολεμικά πλοία στον Πειραιά
Γιατί τα παιδιά ξεσπούν συναισθηματικά μπροστά στις μητέρες τους
Νέα παιδική ταινία «Γάτες στο Μουσείο 2: Οι Θησαυροί της Αιγύπτου»
Το πρώτο παιδί που θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου
Πόρισμα-Σοκ για τα σχολεία στη Γκράβα

Δείτε ακόμη

Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
“Ρομπέν, η καρδιά του δάσους” στο Εθνικό θέατρο
Share This Post