Βουλιαγμένη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 6χρονου

astinomia

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 6χρονου από την περιοχή της Βουλιαγμένης έπειτα από αρπαγή από τον πατέρα του στις 12 Απριλίου 2026.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Ιάσονα Κάι (ον.) Μπογέα Γκέιλ (επ.), 6,5 ετών, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 12/04/2026 από την περιοχή της Βουλιαγμένης, έπειτα από αρπαγή από τον πατέρα του.

Το παιδί εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος που είχε αναλάβει την υπόθεση, στην περιοχή της Γλυφάδας, και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχε σημάνει συναγερμός, καθώς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε τον μηχανισμό Amber Alert Hellas στις 13/04/2026, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

 

Διαβάστε ακόμη

Νεκρό βρέθηκε 9χρονο αγοράκι στο σπίτι του
Οι έφηβοι, το κινητό και ο ύπνος: μια ανησυχητική σχέση
Η 7χρονη Ελληνίδα που κατέκτησε την Ευρώπη στο σκάκι
Δεκάχρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι
Νηπιαγωγεία: Νέες ρυθμίσεις για την κατανομή τμημάτων
Ηλεκτρικά πατίνια: Το μέσο μετακίνησης που στέλνει τα παιδιά στα νοσοκομεία

Δείτε ακόμη

Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
Planet Physics Summer Camp 2026 στο ΟΑΚΑ
Share This Post