Doraemon the Movie: Nobita’s Earth Symphony

paidiki_tainia

H νέα παιδική ταινία του ιαπωνικού animation, “Doraemon the Movie: Nobita’s Earth Symphony”, στηρίζεται σ’ ένα από τα δημοφιλέστερα μάνγκα και άνιμε με τεράστια επιτυχία στις ασιατικές χώρες.

Η ταινία μας μιλά για την αξία της μουσικής, της μελωδίας και του ήχου στη ζωή μας, προκειμένου να κάνει μικρούς και μεγάλους να την αγαπήσουν και να μάθουν τη σπουδαιότητά της.

Είναι πραγματικά μια αρκετά καλή ιδέα, γεμάτη από πολλά ενδιαφέροντα σημεία, τα οποία μεταφράζονται υπέροχα πολλές φορές στις σκηνές τις γεμάτες από φαντασία και ρυθμό, με έναν πλανήτη κατοικημένο από ρομπότ με ονόματα που θυμίζουν τον Μότσαρτ, τον Μπαχ, τον Σοπέν και τον Μπετόβεν, ο οποίος αργοπεθαίνει χωρίς τη μουσική.

 

Η ταινία βρέθηκε στην κορυφή του κινεζικού box office κατά τον φετινό εορτασμό της Ημέρας των Παιδιών για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Τα έσοδα από την προβολή της ταινίας καταγράφηκαν στα 58,43 εκατομμύρια γιουάν (7,39 εκατομμύρια ευρώ) ή ποσοστό 31% επί των συνολικών εσόδων του κινεζικού box office την 1η Ιουνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας Maoyan Entertainment.

 

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας σαλάτας γνωστής εταιρείας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή
Έπιασε φωτιά στην Φιλοθέη Αττικής
Δύο νέες παιδικές ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους
Νέα εποχή για τα σχολικά κυλικεία
Η σημασία του παιχνιδιού στην ανάπτυξη του παιδιού

Δείτε ακόμη

Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
Share This Post