Ζάκυνθος: Τραγικό τέλος για ένα 9χρονο αγόρι την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του

asthenoforo

Τραγικό τέλος είχε ένα 9χρονο αγόρι από το Τσιλιβή Ζακύνθου το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου την ώρα που έπαιζε με τους φίλου του.

Το άτυχο παιδί παίζοντας με φίλους, δίπλα από το σπίτι του, πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου. Κάποιο απ’ αυτά είχε διαρροή ρεύματος. Το παιδί ακούμπησε πάνω του και το μοιραίο συνέβη αμέσως.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν κατάφερε να το επαναφέρει στη ζωή, βυθίζοντας τη μικρή κοινωνία στη θλίψη. Το 9χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ,ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός οι οπαίοι συνελήφθησαν αμέσως μετά τον τραγικό θάνατο του 9χρονου αγοριού.

Διαβάστε ακόμη

Να πλένουμε τα αυγά πριν τα βάλουμε στο ψυγείο;
Πέντε ταινίες με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους
Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα
Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία: Οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα
Σαλμονέλα: Το λάθος στη συντήρηση του κοτόπουλου και οδηγίες του ΕΟΔΥ

Δείτε ακόμη

Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Share This Post