Σε κατάσταση σοκ ήταν το μικρό κορίτσι

Σοκάρει η μαρτυρία της Κατερίνας Σεραφημίδου, της γυναίκας που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η κ. Σεραφημίδου κάθισε μαζί με τη μικρή Μαρκέλλα μέχρι να έρθει η αστυνομία και προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Το 10χρονο κοριτσάκι της είπε πως την άφησε κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα η οποία την πήρε και πως της έδωσε 30 ευρώ για να μη μιλήσει σε κανένα.

Επίσης της αποκάλυψε πως όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες ενώ η Μαρκέλλα ανέφερε πως την πείραξαν και πως πονούσε στα πλευρά, χωρίς ωστόσο να προβεί σε άλλες λεπτομέρειες, με την αστυνομική έρευνα να αναμένεται να δώσει φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση.

«Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ. Έκλαιγε και ζητούσε τη μαμά του», είπε η κ. Σεραφημίδου, στο thestival.gr, λέγοντας πως η αυτή η γυναίκα που με πήρε με άφησε μου έδωσε 30 ευρώ για να μη μιλήσω σε κανένα.

 

Διαβάστε ακόμη

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Δωρεάν παιδικές κινηματογραφικές προβολές
Αθήνα: Τα σχολικά προαύλια μένουν ανοιχτά το καλοκαίρι
Καλοκαίρι με δωρεάν δράσεις σε σχολεία της Αθήνας
Στην αγκαλιά της θείας τους τα δύο κοριτσάκια της 39χρονης Βασιλικής
Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία με έντονες καταιγίδες

Δείτε ακόμη

Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
Share This Post