
Τα βραστά κόκκινα αυγά πρωταγωνιστούν το Πάσχα, ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να τα συντηρήσουμε και μέχρι πότε μπορούμε να τα καταναλώσουμε.
Οι συμβουλές του ΕΟΔΥ
Διατηρήστε τα αυγά στη συσκευασία τους στο ψυγείο (όχι στην πόρτα του ψυγείου). Το ίδιο ισχύει και για βαμμένα αυγά, τα οποία θα πρέπει να διατηρούνται, επίσης, στο ψυγείο.
Τα βραστά αυγά μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο για περίπου 1 εβδομάδα, εφόσον έχουν μαγειρευτεί σωστά και αποθηκευτούν κατάλληλα. Αν τα αφήσετε με το κέλυφος, διατηρούνται καλύτερα γιατί το κέλυφος τα προστατεύει από μικρόβια και απώλεια υγρασίας.
Share This Post