Βασιλικός αετός επιτέθηκε σε κοριτσάκι 20 μηνών

aetos

Ένας βασιλικός αετός επιτέθηκε σε κοριτσάκι 20 μηνών, αναγκάζοντας τη μητέρα του και έναν γείτονα να πολεμήσουν το αρπακτικό πουλί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 20μηνών κοριτσάκι, έπαιζε στο οικογενειακό αγρόκτημα στο Τρόντελαγκ της κεντρικής Νορβηγίας όταν ο αετός έπεσε καταπάνω της,.

Μιλώντας στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NRK ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε πως χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και το πρόσωπό της γρατσουνίστηκε από τα νύχια του αρπακτικού.

“Ο αετός εμφανίστηκε από το πουθενά και άρπαξε τη μικρότερη κόρη μας”, είπε ο πατέρας. “Η μητέρα της όρμησε και άρπαξε τον αετό, αλλά έπρεπε να παλέψει για να τον αφήσει να φύγει. Ένας γείτονας επίσης έτρεξε να τη βοηθήσει”, πρόσθεσε.

STEM Education STEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του παιδιού καθώς επίσης και ο γείτονας προσπαθούσαν κρατώντας ένα μπαστούνι να κρατήσουν μακριά το ζώο από το κοριτσάκι, αλλά αυτό επέστρεφε συνέχεια.

Ο θηροφύλακας Περ Κάρε Βίντερνταλ, ο οποίος σκότωσε τον αετό, δήλωσε στο NRK ότι ο αετός είχε συμπεριφερθεί στο κοριτσάκι σαν να ήταν “θήραμα”.

 

Διαβάστε ακόμη

4ήμερη γιορτή στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ
Έρχεται απότομη πτώση της θερμοκρασίας
Εθελοντισμός το καλοκαίρι: Πόσο καλό κάνει στα παιδιά
Απεργία 48 ωρών στα ταξί
Εθνικές Διαγνωστικές Εξετάσεις για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου
Λάρισα: Στον Κορυδαλλό η μητέρα για την κακοποίηση των παιδιών της

Δείτε ακόμη

Εικαστικό εργαστήρι …σε Χαρτί του Μέτρου στο ΚΠΙΣΝ
Μυστήριο στη Σύγχρονη Τέχνη στην Εθνική Πινακοθήκη
Roller Disco για όλους στο ΚΠΙΣΝ
Park your Cinema Kids: Δωρεάν παιδικές κινηματογραφικές προβολές
Ο Πάνος Μουζουράκης live στον Κήπο του Μεγάρου
Doukas summer camp 2025
Share This Post