Συναγερμός για μεγάλη φωτιά στο παιδικό νοσοκομείο της Πάτρας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική εξαιτίας μεγάλης φωτιάς στο παιδικό νοσοκομείο της Πάτρας με τα παιδιά να έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια.

Στην περιοχή ακούγονται εκρήξεις, ενώ οι καπνοί έχουν πνίξει την πόλη. Η φωτιά είναι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και έχει εξαπλωθεί γρήγορα. Οι καπνοί έχουν φτάσει και στο κέντρο της Πάτρας και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Οι φλόγες έχουν φτάσει ήδη στο Καρανδάνειο Νοσοκομείο ενώ όπως είπε στο MEGA η διοικήτρια του νοσοκομείου υπάρχουν πολλές φιάλες οξυγόνου, κάτι που αυξάνει τη πιθανότητα έκρηξης.

Η φωτιά καλύπτει περιμετρικά το κτίριο ενώ οι ασθενείς έχουν απομακρυνθεί.

Σημειώνεται πως λίγο μετά τις 14:15 στα κινητά των Πατρινών ήχησε το 112.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές επείγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έχουν κληθεί και εναέρια μέσα. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι καπνοί είναι έντονοι και υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς οι φλόγες είναι κοντά στα σπίτια.

Λήψη: Στέλιος Αποστολόπουλος

Διαβάστε ακόμη

Αρνιακός: Σπάνιο φαινόμενο η τόσο μεγάλη αλλαγή του καιρού
Psaroloco: Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Τα 13 δημόσια λύκεια που θα έχουν Διεθνές Απολυτήριο (ΙΒ)
Καιρός: Έρχεται “ψυχρή μεταφορά”
Κυκλοφόρησε το επίσημο βιντεοκλίπ του τραγουδιού “Αστερομάτα”
Ανακαλούνται γνωστές κρέμες για την ακμή

Δείτε ακόμη

Ένα Παραμύθι από το Αυτί στο Μουσείο Βορρέ
Δράσεις για όλη την οικογένεια στην Εθνική Πινακοθήκη
“Είναι Υπέροχο να Είμαι Εγώ” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
“Ζεστή Σοκολάτα με τον Πικάσο” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Η παιδική όπερα “Είμαι δέντρο που μιλά” στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Πέντε πρότυπες παιδικές χαρές ΑμεΑ
Share This Post