Στον ανακριτή οι ανήλικοι που έδωσαν κάνναβη και «σίσα» στη 16χρονη
Στον ανακριτή παρουσιάστηκαν σήμερα, προκειμένου να απολογηθούν, τα πέντε από τα έξι μέλη σπείρας ανηλίκων που κατηγορούνται ότι χορήγησαν κάνναβη και “σίσα” στη 16χρονη η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες για τη συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις μεταξύ των οποίων δύο ανηλίκων για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών. Επιπλέον, από τις αρμόδιες αρχές αναζητούνται ακόμα δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Τα μέλη της σπείρας οδηγούσαν τα θύματά τους σε ένα σπίτι στον Βύρωνα, ενώ τα ναρκωτικά τα είχαν αποθηκεύσει σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη Γλυφάδα.
Υπενθυμίζεται πως το άτυχο κορίτσι, μαζί με μία φίλη της, προσκλήθηκαν από ένα 17χρονο αγόρι σε σπίτι στην περιοχή του Βύρωνα. Εκεί, έδωσαν στη 16χρονη κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες -το λεγόμενο «σίσα» ή «κόκα των φτωχών».
Η φίλη του κοριτσιού ξύπνησε το πρωί και είδε ότι η 16χρονη ήταν χωρίς τις αισθήσεις της. Τα δύο κορίτσια ήταν, εκείνη την ώρα, μόνα στο συγκεκριμένο σπίτι, με την κοπέλα να καλεί άμεσα ασθενοφόρο.
Photo by GRAS GRÜN