Στιγμές αγωνίας για την 16χρονη που εξαφανίστηκε από τα Πετράλωνα

ΒΡΕΘΗΚΕ Η 16ΧΡΟΝΗ ΑΙΜΙΛΙΑ Β.

Στιγμές αγωνίας βιώνει η οικογένεια της 16χρονης Αιμιλίας που εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα 16/06 από τα Πετράλωνα.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της 16χρονης που εξαφανίστηκε από την περιοχή των Πετραλώνων, ζουν στιγμές αγωνίας καθώς περνούν οι ώρες χωρίς κανένα σημάδι ζωής της.

Το νεαρό κορίτσι χάθηκε ξαφνικά, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και κινητοποιώντας τις αρχές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της. Με κάθε λεπτό που περνά, η ανησυχία μεγαλώνει, ενώ οι δικοί της άνθρωποι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα της 16χρονης Αιμιλίας στο protothema.gr, η κόρη της της είχε πει πως θα πήγαινε μια βόλτα με την παρέα της, όμως δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι. Από εκείνη τη στιγμή, οι γονείς της ζουν ώρες αγωνίας, καθώς η Αιμιλία δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, γεγονός που εντείνει τους φόβους τους για την ασφάλειά της.

Η μητέρα της ανέφερε πως δεν είχε κανένα νέο από το βράδυ της Δευτέρας, όταν και εξαφανίστηκε η κόρη της. Τόνισε ότι η Αιμιλία την είχε ενημερώσει πως θα έβγαινε με την παρέα της, όμως δεν γύρισε ποτέ πίσω. Όταν διαπίστωσε ότι αργούσε να επιστρέψει, άρχισε να ανησυχεί, ενώ οι τελευταίες τους επικοινωνίες έγιναν μέσω γραπτών μηνυμάτων. Όπως είπε, το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε η κόρη της έλεγε πως «δεν θα ξαναέρθω σπίτι».

Η μητέρα εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για την τύχη της κόρης της, λέγοντας ότι το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και πως φοβάται ότι ίσως έχει εμπλακεί με άτομα που μπορεί να της κάνουν κακό. Επισήμανε, επίσης, ότι η κόρη της τής είχε πει πως δεν είχε βγει ποτέ με τις συγκεκριμένες παρέες, γεγονός που την κάνει να πιστεύει ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή της. Τέλος, τόνισε πως την αναζητά παντού και εύχεται να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

“Στις 16/06/2025 και ώρα 17:00, εξαφανίστηκε από τα Πετράλωνα, η Αιμιλία Β. 16 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 17/06/2025, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο .

Η Αιμιλία έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και ζυγίσει 65 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρο φανελάκι, γυαλιά μυωπίας και κρατάει μία μπορντό τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.”

 

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
Summer camps 2026
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post