
Αναστάτωση προκλήθηκε στο Μαρούσι όταν ένα 4χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους της περιοχής.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αυτοκράτορος Ηρακλείου, όπου διερχόμενος οδηγός αντιλήφθηκε το μικρό παιδί να κινείται ασυνόδευτο και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, καθώς και εκπρόσωποι από το Χαμόγελο του Παιδιού.
Το 4χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα για την ασφάλειά του, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε η μητέρα του, ηλικίας 33 ετών και καταγωγής από τη Ρωσία, η οποία και συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι φέρεται να βγήκε από το σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτό, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και το 2025, γεγονός που εξετάζεται από τις Αρχές στο πλαίσιο της υπόθεσης.












