Λειβαδιά: ‘Ανδρας βίασε την 14χρονη κόρη του φίλου του

viasmos

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 35χρονου άνδρα που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη κόρη του φίλου του, στη Λειβαδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 35χρονος γνώριζε την 14χρονη, μέσω του πατέρα της, ο οποίος εργάζεται στη Μύκονο και ήταν φίλος με τον φερόμενο δράστη.

Ο πατέρας της ανήλικης του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο βιασμός συνέβη μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου όταν εκείνος προσφέρθηκε να την εξυπηρετήσει για ένα προσωπικό της θέμα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 14χρονη, ο οδηγός του Ι.Χ σταμάτησε το αυτοκίνητο του σε απόμερο σημείο κι εκεί αφού της εξομολογήθηκε τα αισθήματα του απέναντι της επιχείρησε να προβεί σε σεξουαλικες πράξεις χωρίς την συνέναιση της.

Η 14χρονη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τον απωθήσει χωρίς όμως να καταφέρει. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικης εξέτασης δείχνουν τραυματισμό στο ευαίσθητο σημείο του σώματος της. Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού και τις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Ανακριτή και εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
Summer camps 2026
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post