Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα πολυκατοικίας

asthenoforo

Σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό περιστατικό με δύο 17χρονες, οι οποίες έπεσαν από ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή της Ηλιούπολης, το μεσημέρι της Τρίτης 12.05.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο ανήλικες βρίσκονταν σε εξαώροφη πολυκατοικία όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκαν στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η μία 17χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η δεύτερη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, ενώ καταθέσεις λαμβάνονται από κατοίκους της περιοχής και πρόσωπα που ενδέχεται να γνωρίζουν τι προηγήθηκε της πτώσης.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια ανείπωτη τραγωδία που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές σχετικά με τα αίτια της πτώσης ή την ταυτότητα των δύο κοριτσιών.

Διαβάστε ακόμη

Η εποχή της “Tiger Mom” τελειώνει: Οι νέοι γονείς αλλάζουν
Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου
Πανελλαδική απεργία στις 13 Μαϊου: Τί ισχύει με τα σχολεία
Οδηγός για το άγχος σε περιόδους εξετάσεων
Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα στα Δημοτικά Σχολεία
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δωρεάν διανομή βιβλίων από τον ΟΠΕΚΑ

Δείτε ακόμη

Ηχορροές: ΑΙ και διαδραστική μουσική για παιδιά στη Μουσική Βιβλιοθήκη
Το Χωριό του Αστερίξ στο Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών
“Ένα Σύννεφο που Φορούσε Παντελόνια” στην Εθνική Πινακοθήκη
“Μάμα Μία!” Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Εθνική Πινακοθήκη
Ένας νέος σύγχρονος αθλητικός χώρος
Summer camp στις Νηρηίδες 2026
Share This Post