Αστυνομικοί σκαρφάλωσαν σε μπαλκόνι και έσωσαν 5χρονο παιδί

astinomia

Αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα και σκαρφάλωσαν σε μπαλκόνι προκειμένου να σώσουν ένα 5χρονο αγοράκι που κινδύνευε να πέσει.

Ένα πιθανώς επικίνδυνο περιστατικό στα Καμίνια Πειραιά την Τρίτη το βράδυ αποφεύχθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ΔΙ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια περιπολίας, έλαβε ειδοποίηση για ένα ανήλικο παιδί που βρισκόταν στο μπαλκόνι ενός πρώτου ορόφου και πετούσε αντικείμενα στον δρόμο.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι στο μπαλκόνι υπήρχε ένα αγόρι περίπου πέντε ετών, χωρίς να υπάρχει κάποιος ενήλικας στο σπίτι. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, γεγονός που αύξησε την ανησυχία τους για την ασφάλεια του παιδιού.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι αστυνομικοί σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι και πλησίασαν το παιδί, διασφαλίζοντας ότι δεν θα κινδύνευε να πέσει ή να τραυματιστεί.

Παρέμειναν στο σημείο μέχρι να εμφανιστεί συγγενικό πρόσωπο. Σχεδόν σαράντα λεπτά αργότερα, έφτασε η 17χρονη αδελφή του αγοριού, η οποία ανέφερε ότι είχε αφήσει το παιδί υπό την επίβλεψη της ενήλικης αδελφής τους, η οποία όμως απουσίαζε και δεν βρέθηκε. Η μητέρα των παιδιών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν στην Καλαμάτα για επαγγελματικούς λόγους.

Η γρήγορη και αποφασιστική αντίδραση των αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του μικρού αγοριού.

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
Summer camps 2026
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post