Βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών meteo.gr, μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τη Δευτέρα 12/10 με βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά και βόρεια, ενώ από τις βραδινές ώρες μέτωπο ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα επηρεάσει τα νησιά του Ιονίου και τη Δυτική Ελλάδα.

Tην νύχτα προς Τρίτη 13/10 το μέτωπο θα κινηθεί ανατολικότερα επηρεάζοντας τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και κατά τη διάρκεια της Τρίτης θα συνεχίσει την πορεία του προς το Ανατολικό Αιγαίο, με τα ισχυρότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Παράλληλα, οι βροχές και οι καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα θα επιμείνουν. Τα ισχυρά φαινόμενα θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και ενισχυμένους ριπαίους ανέμους αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων τις πρωινές ώρες της Τρίτης 13/10 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Αττική με τα φαινόμενα ενδεχομένως να είναι πρόσκαιρα έντονα.

 

https://kidshub.gr/novoville-%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%ce%af-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%82/

 

 

Διαβάστε ακόμη

Οικονομική ενίσχυση για μη μισθωτές μητέρες από την ΔΥΠΑ
Η παιδική ταινία “Minions & Τέρατα” στους κινηματογράφους
Μητέρα υπέβαλε τον γιό της σε αχρείαστες επεμβάσεις για χρήματα
Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την Πανσέληνο του Αυγούστου
Νέο πλαίσιο από Σεπτέμβριο για τις σχολικές εκδρομές
Κολυδάς: «θερμή ανωμαλία» και ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες

Δείτε ακόμη

“Ρεμπέτικο για Παιδιά” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Λυρική Σκήνη: Ο Καραγκιόζης Ριγολέττος
Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
Share This Post