
Μετά το χθεσινό δυστύχημα στην Καλλιθέα με θύμα την 12χρονη όπου ένα αυτοκίνητο την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα, ο οδηγός του οχήματος οδηγείτε, σήμερα Τρίτη, στον εισαγγελέα.
Το δυστύχημα έλαβε χώρα περί τις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, όταν το παιδί επιχειρούσε να περάσει δρόμο μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, από διάβαση χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί αν το φανάρι ήταν πράσινο ή κόκκινο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός, που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα, «δεν τις είδε», και παρέσυρε την 12χρονη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.
Το παιδί μεταφέρθηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ η 14χρονη αδελφή του θύματος είναι σε κατάσταση σοκ και μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας δεν μπορούσε να μιλήσει.
Αστυνομικοί του Τμήματος Καλλιθέας, που διενεργούν την έρευνα και τις συνθήκες του δυστυχήματος, υπέβαλαν τον οδηγό σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Δεν εντοπίστηκε αλκοόλ στο σύστημά του, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές.
Ο οδηγός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για την υπόθεση.












