Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο μπροστά σε ανήλικα παιδιά που έπαιζαν

Τον τρόμο έζησαν ανήλικα παιδιά τα οποία έκαναν προπόνηση σε γήπεδο εξωτερικού χώρου όταν ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν αδέσποτο σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην κοινότητα Βαλανιδορράχη του Δήμου Πάργας, το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου και ώρα 18.15.

Μια γυναίκα, η κόρη της οποίας βρισκόταν στο γήπεδο την ώρα του πυροβολισμού, ειδοποίησε εθελοντές διασώστες για την εν ψυχρώ δολοφονία αναφέροντας ότι κάποιος σκότωσε με όπλο τον σκύλο έξω από το γήπεδο, μπροστά στα μάτια των παιδιών που βρίσκονταν εντός του γηπέδου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο ζώο βρέθηκε περίπου ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από το σημείο όπου πυροβολήθηκε.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία συλλέγει στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη ενώ, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, υπάρχει μάρτυρας του περιστατικού ο οποίος έδωσε σημαντικές πληροφορίες στους Αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θανάτωση ζώου αποτελεί κακούργημα.

 

Διαβάστε ακόμη

Άλσος Περιστερίου: Δωρεάν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας σαλάτας γνωστής εταιρείας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή
Έπιασε φωτιά στην Φιλοθέη Αττικής
Δύο νέες παιδικές ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους
Νέα εποχή για τα σχολικά κυλικεία

Δείτε ακόμη

Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
Share This Post