Παντρεμένος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 15χρονη στη Λάρισα

Δικογραφία για πορνογραφία ανη­λίκων σχηματίστηκε από την Υπο­διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας σε βάρος ενός 29χρονου έγγαμου άνδρα, ο οποίος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 15χρονη μαθήτρια.

Ο άγνωστος αρχικά άνδρας από την Ρόδο, προσέγγισε την 15χρονη μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης από τις αρχές του πε­ρασμένου Απριλίου προτρέποντάς την να συνομιλούν κυρίως με γρα­πτά μηνύματα.

Η “αθώα” αρχικά προσέγγιση της 15χρονης, με τον καιρό απέκτησε σεξουαλικό περιεχόμενο, με τον 29χρονο να ζητά επίμονα, σύμφω­να με τα καταγγελλόμενα, από τη μαθήτρια να του αποστείλει φωτογραφίες, αρχικά με ρούχα, στη συνέχεια με εσώρουχα και τε­λικά, έπεισε κατά πως φαίνεται το κορίτσι να του αποστείλει γυμνές της φωτογραφίες, κάτι που έπραξε και ο ίδιος στο πλαίσιο… ανταλλαγής φωτογραφιών.

Ευτυχώς για τη 15χρονη παρενέβη έγκαιρα η παρατηρητική μητέρα της, η οποία ήλεγξε τις συνομιλίες της στην εφαρμογή «Snapchat» και, κατήγγειλε προχθές την υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ μετά από εντολή της Εισαγγελέως Ανηλίκων έγινε έρευνα στο σπίτι του παντρεμένου στη Ρό­δο στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Διαβάστε ακόμη

Πειραματικά Σχολεία: Η κλήρωση σε ζωντανή μετάδοση
UNESCO: Αύξηση του χάσματος στα μαθηματικά μεταξύ αγοριών και κοριτσιών
“Η Οικογένεια Ντινοσάουρους” στους κινηματογράφους
Δήμος Αθηναίων: Δράσεις φιλαναγνωσίας για παιδιά
Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Δείτε ακόμη

Ένας νέος σύγχρονος αθλητικός χώρος
Summer camp στις Νηρηίδες 2026
Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ: Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Doukas Summer Camp 2026
Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
Share This Post