Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σχολείο

asthenoforo

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μαθήτρια της β’ Γυμνασίου, καθώς την ώρα που στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τους καθηγητές της έπαθε ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο Χερσονήσου, όταν η μαθήτρια που βοηθούσε τους δύο καθηγητές της να στολίσουν το δέντρο, βάζοντας τα φωτάκια στην πρίζα, χτυπήθηκε από ρεύμα και υπέστη ηλεκτροπληξία.

Άμεσα έσπευσε στο ιατρείο της Χερσονήσου ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Ηλεκτρολόγος πραγματοποίησε αυτοψία στο σχολείο

Από την πρώτη στιγμή η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε τον δήμο Χερσόνησου για το περιστατικό, όπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έστειλε ηλεκτρολόγο στο σχολείο προκειμένου να προχωρήσει σε έλεγχο στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε σήμερα με τον ηλεκτρολόγο να αναφέρει πως τα ηλεκτρολογικό σύστημα του σχολείου και το ρελέ, λειτουργούν άψογα, με το πιθανότερο σενάριο για την διαρροή του ρεύματος και την ηλεκτροπληξία που υπέστη η μαθήτρια να οφείλεται σε κάποιο φωτάκι που ήταν φθαρμένο.

Διαβάστε ακόμη

Άλσος Περιστερίου: Δωρεάν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας σαλάτας γνωστής εταιρείας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή
Έπιασε φωτιά στην Φιλοθέη Αττικής
Δύο νέες παιδικές ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους
Νέα εποχή για τα σχολικά κυλικεία

Δείτε ακόμη

Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
Share This Post