Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή του τάε κβον ντο

Τα στοιχεία του 44χρονου προπονητή του τάε κβον ντο από την Ηλιούπολη έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανήλικων μαθητριών από το 2009 έως το 2020.

Πρόκειται για τονΆρη Δάτσιο του Χρήστου και της Φανής, γεννηθέντα την 14-7-1979 στο Στεφανέστι Ρουμανίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

 

ilioupoli-proponitis-

 

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε ακόμη

Άλσος Περιστερίου: Δωρεάν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας σαλάτας γνωστής εταιρείας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή
Έπιασε φωτιά στην Φιλοθέη Αττικής
Δύο νέες παιδικές ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους
Νέα εποχή για τα σχολικά κυλικεία

Δείτε ακόμη

Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
Share This Post