Εύοσμος: Εισαγγελική παρέμβαση για το bullying της 15χρονης

Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού και bullying, από μαθήτριες, εις βάρος μιας 15χρονης στον Εύοσμο, μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς της.

Συγκεκριμένα μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Σμυρνής, έδωσε εντολή στην εισαγγελέα πρωτοδικών Παναγιώτα Γκίγκα να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστούν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Η έρευνα αφορά τις πράξεις της απειλής, της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παράβασης καθήκοντος. Το τελευταίο αφορά τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι, σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών της 15χρονης, είχαν ενημερωθεί για τα περιστατικά αλλά δεν είχαν προβεί σε κάποιες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται πως το άγριο περιστατικό συνέβη πριν από δέκα μέρες όταν συμμαθήτριες της ανήλικης την έβγαλαν έξω από μία πιτσαρία, τραβώντας την από τα μαλλιά, και αφού τη χτύπησαν ανέβασαν το βίντεο με το ξυλοδαρμό στο TikTok.

Σύμφωνα με πληροφορίες και με καταγγελίες που έχει κάνει η μητέρα η ανήλικη μαθήτρια έχει πέσει θύμα bulling και ξυλοδαρμού αρκετές φορές από συγκεκριμένα άτομα του σχολείου, ενώ δεν έχουν διστάσει να της κάψουν και τα μαλλιά.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Άλσος Περιστερίου: Δωρεάν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας σαλάτας γνωστής εταιρείας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή
Έπιασε φωτιά στην Φιλοθέη Αττικής
Δύο νέες παιδικές ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους
Νέα εποχή για τα σχολικά κυλικεία

Δείτε ακόμη

Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
Share This Post