Η Ζάκυνθος, πηγή κρουσμάτων, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν τη Ζάκυνθο, ως πηγή κρουσμάτων του κορονοϊού.

Οπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα στην Ουαλία, στην πτήση τσάρτερ του ταξιδιωτικού οργανισμού Tui από τη Ζάκυνθο για το Κάρντιφ στις 25 Αυγούστου έχουν ήδη εντοπιστεί 16 κρούσματα Covid-19 από τρεις διαφορετικές παρέες στην πτήση. Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα τουλάχιστον 11 κρούσματα που επέστρεψαν στις 24 Αυγούστου από τη Ζάκυνθο, στο Πλίμουθ.

Επιβάτης της πτήσης για Κάρντιφ δήλωσε στο BBC ότι «η πτήση ήταν μια τραγωδία. Ο τύπος που καθόταν δίπλα μου είχε κατεβασμένη τη μάσκα στον λαιμό του. Το πλήρωμα όχι μόνο δεν τον επανέφερε στην τάξη αλλά του έδωσε και δωρεάν ποτό όταν είπε ότι γνώριζε ένα από τα μέλη του».

Τα βρετανικά ΜΜΕ προβλέπουν ότι τα περιστατικά αυτά μπορούν οδηγήσουν στην απόφαση οι ταξιδιώτες από Ελλάδα να πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα.

 

Διαβάστε ακόμη

Νέα παιδική ταινία «Γάτες στο Μουσείο 2: Οι Θησαυροί της Αιγύπτου»
Το πρώτο παιδί που θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου
Πόρισμα-Σοκ για τα σχολεία στη Γκράβα
28η Οκτωβρίου: Ελεύθερη η είσοδος στα μουσεία
Έρχεται η Γιορτή του Σινεμά με εισιτήριο 3 ευρώ
Badminton Γουδή: Κατεδάφιση και ανάσα πρασίνου για την Αθήνα

Δείτε ακόμη

Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
“Ρομπέν, η καρδιά του δάσους” στο Εθνικό θέατρο
Share This Post