Πανελλήνιες 2024: Ο πρώτος των πρώτων

panellinies

Οι βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων που συγκέντρωσε ο 18χρονος Μανώλης Σελεγγίδης τον κατατάσσουν πρώτο στους πρώτους, καθώς κατάφερε και συγκέντρωσε 19.800 μόρια.

Ο Μανώλης Σελεγγίδης κατάφερε το απόλυτο 20 σε Μαθηματικά και Χημεία. Στην έκθεση πήρε 19,2 και στη Φυσική έγραψε 19,8. Με τους συγκεκριμένους βαθμούς κατάφερε να περάσει πρώτος στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ, με την σκέψη να επιλέξει είτε τη Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είτε Μηχανικών Υπολογιστών.

Χρειάζεται διάβασμα συστηματικό και συγκεντρωμένο 

Ο 18χρονος μιλώντας στην ΕΡΤ3 ανέφερε “Δεν σπαταλούσα καθόλου χρόνο όταν διάβαζα, ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος, χρειάζεται διάβασμα συστηματικό και συγκεντρωμένο, όταν το θέλεις σου βγαίνει αυθόρμητα”.

Ο ίδιος τόνισε πως μπορεί να κουράστηκε τον Ιανουάριο και να ένιωθε πως τελειώνουν οι δυνάμεις του αλλά επανήλθε γρήγορα, βρήκε τελικά ξανά τον βηματισμό του και τα έδωσε όλα λίγο πριν την τελική ευθεία.

Δεν παρέλειψε να επισημάνει ωστόσο πως αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλει είναι να πάει διακοπές και μετά να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

Αναφορικά με την στάση των γονιών του στην προσπάθεια του ανέφερε πως ήταν άκρως υποστηρικτικοί και δεν τον πίεσαν ποτέ να διαβάσει.

Διαβάστε ακόμη

Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά
Δεκατριάχρονος δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα
Πατέρας έσωσε το 4χρονο παιδί του από πνιγμό σε πισίνα
Ζέτα Δούκα: Αγαπήστε και αποδεχτείτε το σώμα σας

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post