“Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” στους κινηματογράφους

“Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” η παιδική ταινία που παίζεται στους κινηματογράφους, μας ταξιδεύει ξανά στον πανέμορφο κόσμο των συναισθημάτων.

Η πρώτη ταινία, μας έδειχνε με πολύ ευρηματικό, διασκεδαστικό, αλλά και συγκινητικό τρόπο τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό ενός μικρού παιδιού που μαθαίνει να διαχειρίζεται τα συναισθήματα του, ειδικά όταν «συγκρούονται» η Χαρά με τη Λύπη.

Η ταινία “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” (Inside Out 2 ) θα μας βάλει και πάλι μέσα στο μυαλό της Ραίλι, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά. Το κορίτσι είναι πλέον 13 ετών και στο μυαλό της έχει στηθεί ένα «πανηγύρι» λόγω των έντονων συναισθηματικών μεταπτώσεων της εφηβείας. Στην παλιοπαρέα της Χαράς, της Λύπης, του Φόβου, της Αηδίας και του Θυμού προστίθεται το Άγχος για ακόμα πιο τρελές περιπέτειες.

Η Ράιλι, 13 χρονών πλέον, άριστη μαθήτρια και ταλαντούχα παίκτρια του χόκεϊ επί πάγου, ετοιμάζεται τώρα για το καλοκαιρινό αθλητικό καμπ της, στο οποίο συμμετέχουν μόνο οι ξεχωριστές, ανερχόμενες νέες αθλήτριες. Η ίδια είναι χαρούμενη κι ανυπόμονη, αλλά τα γνωστά κυρίαρχα συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, ελέγχουν απόλυτα την ψυχολογική της κατάσταση. Μέχρι που, το βράδυ πριν την αναχώρησή της για την κατασκήνωση, ηχεί ο συναγερμός της εφηβείας, ένα συνεργείο κατεδάφισης της αίθουσας ελέγχου καταφθάνει, κι ένα καινούργιο συναίσθημα εμφανίζεται: η ανησυχία, η οποία, όμως, φέρνει μαζί της και παρέα.

Διαβάστε ακόμη

Ματίνα Παγώνη: «Κάντε τεστ κορονοϊού πριν φύγετε για διακοπές»
Καύσωνας: Πότε ξεκινά η υποχώρηση της θερμοκρασίας
Δανός ισχυρίζεται ότι είναι ο Μπεν
Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post