Πότε ανοίγουν τα θερινά σινεμά

Εχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξουν τα θερινά σινεμά που έχουν την τάση να εμπνέουν μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση και να αποτελούν αγαπημένη εμπειρία για πολλούς Αθηναίους.

Η περίοδος λειτουργίας των θερινών κινηματογράφων διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και τη χώρα. Συνήθως, όμως, τα θερινά σινεμά ανοίγουν κατά τους θερινούς μήνες, κατά τον Μάιο ή τον Ιούνιο, και κλείνουν προς το τέλος του καλοκαιριού, γύρω στον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Πρώτο θα ανοίξει τη σεζόν το «Σίσσυ της Νέας Μάκρης», που θα ανοίξει πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου. Είναι μάλιστα, ένα από τα θερινά σινεμά τα οποία κλείνουν και πολύ αργότερα από τα υπόλοιπα τη φθινοπωρινή περίοδο.

Το «Σινέ Θησείο» στην Αποστόλου Παύλου, ξεκινά την λειτουργία του για φέτος στις 8 Μαΐου.

Το«Σινέ Παρί» της Πλάκας επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, αφού ανακαινίστηκε, άλλαξε διοίκηση και υποδέχεται τους θεατές από τις 10 Μαΐου.

Η «Ριβιέρα των Εξαρχείων»,θα ανοίξει τις “πόρτες” του στις 16 Μαΐου μαζί με την ταράτσα του Σινέ Άνεσις στους Αμπελοκήπους. Συνεχίζουμε με τα θερινά της Καλλιθέας και συγκεκριμένα το «Φλερύ», το οποίο επίσης ανοίγει στις 16/05.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα εμβληματικά θερινά σινεμά της Αθήνας, όπως για παράδειγμα το Cine Φιλοθέη, η Αβάνα και το Cine Γαλάτσι, αναμένεται να ανοίξουν λίγο μετά το Πάσχα με τις ακριβείς ημερομηνίες να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Διαβάστε ακόμη

Η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον μετά τον καρκίνο
“Καλοκαίρι στην Αθήνα” με 79 δωρεάν εκδηλώσεις
Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 15/6
Οι γυναικολογικές λοιμώξεις του καλοκαιριού
Πόσο κοστίζει η βουτιά σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής
AI_ducation Festival: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση

Δείτε ακόμη

Circus Summer Camp 2024
Παιχνίδια με Νερό στο ΚΠΙΣΝ
Εθνική Πινακοθήκη: Το Μουσείο Μου
Dance Art Summer Camp στη Βούλα
Εργαστήριο γλυπτικής στο ΚΠΙΣΝ
“Το Απίθανο Κοάλα” στο Cine Άλιμος
Share This Post