Μικροί Ιχνευτές-Δημιουργική Απασχόληση στην Επίδαυρο

festival epidavrou

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου έχει μεριμνήσει για δημιουργική απασχόληση σε παιδιά ενώ οι γονείς παρακολουθούν παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο.

Απερίσπαστοι θα μπορούν να παρακολουθούν την παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου οι γονείς των παιδιών ηλικίας 5 – 9 ετών αφού το επιτυχημένο θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα “Μικροί Ιχνευτές” που διοργανώνει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου συνεχίζεται και φέτος, με δημιουργική απασχόληση, φέρνοντας κοντά στα παιδιά το υπέροχο και μυστηριώδες σύμπαν των αρχαίων μύθων.

Ενώ οι μεγάλοι παρακολουθούν την παράσταση, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά προσεγγίζοντας το περιεχόμενο του ίδιου έργου. Στο πρόγραμμα συμμετέχει ομάδα έμπειρων θεατροπαιδαγωγών και δασκάλων μουσικοκινητικής και αισθητικής αγωγής.

Το θεατροπαιδαγωγικό, εικαστικό, μουσικοκινητικό και αφηγηματικό μέρος εντάσσονται σε μια ενιαία σύλληψη που συνδέεται με το βλέμμα και την αισθητική της παράστασης. Όλα οδηγούν σε αυτή τη μία ιστορία, την οποία τα παιδιά θα την ανιχνεύσουν βιωματικά, ενώ οι γονείς θα την παρακολουθήσουν ως θεατές στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Η συγκεκριμένη δημιουργική απασχόληση έχει ως στόχο να δημιουργηθεί για τους γονείς και τα παιδιά ένας κοινός τόπος συζήτησης και αναστοχασμού, μέσα από μια διαφορετικά βιωμένη εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αγορά εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.

Η δράση θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο κατά τη διάρκεια των παραστάσεων στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Διαβάστε ακόμη

Οικονομική ενίσχυση για μη μισθωτές μητέρες από την ΔΥΠΑ
Η παιδική ταινία “Minions & Τέρατα” στους κινηματογράφους
Μητέρα υπέβαλε τον γιό της σε αχρείαστες επεμβάσεις για χρήματα
Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την Πανσέληνο του Αυγούστου
Νέο πλαίσιο από Σεπτέμβριο για τις σχολικές εκδρομές
Κολυδάς: «θερμή ανωμαλία» και ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες

Δείτε ακόμη

“Ρεμπέτικο για Παιδιά” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Λυρική Σκήνη: Ο Καραγκιόζης Ριγολέττος
Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
Share This Post