Βάρκιζα: Το παιδί ήταν δεμένο για τέσσερις ώρες μέσα στο σχολικό

Η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού που ξεχάστηκε από τους υπεύθυνους του παιδικού σταθμού μέσα στο σχολικό,  Ιωάννα Καρβέλα μιλάει για τις δύσκολες ώρες που πέρασε το κοριτσάκι επί 4 ώρες.

«Στις 9 παρά τέταρτο πήρε το παιδί το σχολικό και στη 1 παρά 25 με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία για να με ρωτήσει αν έχω κάποια ενημέρωση… Μετά μου εξήγησαν τι συνέβη» λέει η μητέρα της δίχρονης.

Και συνεχίζει: «Η κοπέλα που το αντιλήφθηκε, το βρήκε κλειδωμένο στο λεωφορείο στη Βούλα (το σχολείο είναι στη Βάρκιζα). Το παιδάκι ήταν σε σοκ και δεμένο με τη ζώνη πάνω στο κάθισμα του λεωφορείου για τέσσερις ώρες».

«Πριν φτάσω στο σημείο, είχαν πάει υπεύθυνοι του σταθμού και ζητούσαν από την κοπέλα, που είναι βρεφονηπιοκόμος, να φύγει και να μην φωνάξει την αστυνομία. Εκείνη είπε πως δεν πρόκειται να φύγει και θα περιμένει. Της χρωστάω τη ζωή του παιδιου μου και θα της χρωστάω για όλη μου τη ζωή» συνέχισε η μητέρα.

«Το παιδί από χθες δεν κοιμάται καθόλου, δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου, είναι σε κατάσταση σοκ» είπε η κα Καρβέλα.

https://youtu.be/2bSFa-YRrgQ

 

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
Summer camps 2026
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post