Τραγωδία στην Ιταλία: ‘Ανδρας σκότωσε 2 παιδιά στην αυλή του σπιτιού τους

Τραγωδία σε προάστιο της Ρώμης όταν 34χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε 2 παιδιά, 8 και 3 ετών, και έναν ηληκιωμένο 84 ετών. Ο άνδρας στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι κάτοικοι της Άρντεα, θεωρούν ότι πρόκειται, δυστυχώς, για προαναγγελθείσα τραγωδία δεδομένου ότι ο 34χρονος ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κι είχε απειλήσει πολλές φορές τους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Άρντεα, Μαριάνο Σαβαρέζε, ο δολοφόνος ήταν συγγενής με τα τρία θύματα. Σκότωσε τα παιδιά ενώ έπαιζαν στην αυλή τους και τον ηληκιωμένο ενώ έκανε βόλτα με το ποδηλατό του.

Λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα ώρα Ιταλίας, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του δράστη, διαπίστωσαν ότι είχε αυτοκτονήσει.

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Doukas Summer Camp 2026
Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post