Τι θα γίνει με τα σχολεια

Στις 7 Σεπτεμβρίου είναι προς το παρόν, προγραμματισμένο να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία ούτε έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, στο τραπέζι της κυβέρνησης έχει πέσει η πρόταση από την πλευρά των λοιμωξιολόγων, να μην ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου, λόγω της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων τις τελευταίες 10 ημέρες. Οι πληροφορίες αυτές κάνουν λόγο για πρόταση να ανοίξουν τα σχολεία προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, κι αφού βεβαίως υπάρξει μια καλύτερη εικόνα από το μέτωπο των κρουσμάτων.

‘Ολα δείχνουν πως η απόφαση θα ληφθεί στο τέλος Αυγούστου ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα εκείνης της περιόδου. Δεδομένου ότι η κατάσταση για το επόμενο 15ενθημερο δεν φαίνεται ιδιαίτερα αισιόδοξη, το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου μοιάζει μάλλον αβέβαιο.

Διαβάστε ακόμη

Καλογεροπούλου: “Η μαμά μου είπε ότι ο μπαμπάς δεν μας θέλει πια”
Δίωξη για βιασμό ανηλίκου και στη σύζυγο του αστυνομικού της Βουλής
Οι διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία
Έξαρση της γρίπης: Στο στόχαστρο παιδιά και έφηβοι
Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”: Νέα πτώση ασανσέρ
“Ο Πάντινγκτον στο Περού” στους κινηματογράφους

Δείτε ακόμη

“Ο Καρυοθραύστης κι εγώ” στο Μέγαρο Μουσικής
Ο Καρυοθραύστης στην Εθνική Πινακοθήκη
ΠΗΤΕΡ ΠΑΝτα παιδί στο θέατρο Κνωσός
“Δημοκρατία Μίλα μου για σένα” στην Εθνική Πινακοθήκη
Χριστούγεννα στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Αφήγηση Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών στο Β&Ε Γουλανδρή
Share This Post