Στον ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προσήλθε στον ανακριτή λίγο πριν τις 10.00 το πρωί, προκειμένου να απολογηθεί για τον φόνο της γυναίκας του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, φορώντας μάλιστα λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Εν τω μεταξύ, ο ένας από τους δύο δικηγόρους του πιλότου, ο Βασίλης Σπύρου, ανακοίνωσε το πρωΐ στους δημοσιογράφους ότι αποσύρεται από την πολύκροτη υπόθεση. “Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία”.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος θα προσπαθήσει να αποδώσει το έγκλημά του σε ένταση και φόρτιση  με αποτέλεσμανα «θολώσει» και να χάσει τον έλεγχο. Μάλιστα, όπως αναφέρει η υπεράσπισή του, θα προσκομίσει πρόσθετες λεπτομέρειες και στοιχεία που δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς. 

Διαβάστε ακόμη

SNF Nostos Run: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα
Λαγοκέφαλος: Ο χάρτης με τις περιοχές που έχει εμφανιστεί
Σταματά πριν ξεκινήσει το νέο αμφιθέατρο στο Ζάππειο
Οι “Μικροί Ιχνευτές” επιστρέφουν στην Επίδαυρο
Σιαμαία κοριτσάκια διαχωρίστηκαν μετά από επέμβαση
Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις και δράσεις για παιδιά

Δείτε ακόμη

«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Share This Post