Πωλήσεις μωρών από το Instagram

moro

Τρεις ανθρώπους που βαρύνονται με υποψίες ότι ήθελαν να πουλήσουν βρέφη μέσω του Instagram συνέλαβε η ιρανική αστυνομία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Isna.

Η αστυνομία κινήθηκε αφού δέχθηκε καταγγελίες για «διαφημίσεις σχετικά με την πώληση μωρών στο Instagram».

Το ένα από τα μωρά ήταν 20 ημερών και το άλλο δύο μηνών, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Τεχεράνης, Χουσέιν Ραχίμι.

Οι φωτογραφίες των μωρών είχαν κοινοποιηθεί σε 10-15 λογαριασμούς στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε μωρό ήδη είχε αγοραστεί έναντι 50-100 εκατομμυρίων ριάλ (226-450 ευρώ) προτού επιχειρήσουν να το πουλήσουν έναντι ενός ποσού 400-500 εκατομμυρίων ριάλ (περίπου 1.800 και 2.250 ευρώ).

Σύμφωνα με το Isna, ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες υποστήριξε ότι ήταν άνεργος και χωρίς χρήματα και είχε ρόλο μεσάζοντα.

Τη φροντίδα των παιδιών ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη

Η παιδική ταινία “Σκυλάκια στην Όπερα” στους κινηματογράφους
Το ΙΝΚΑ καλεί τους καταναλωτές σε μποϊκοτάζ
Πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 28 Φεβρουαρίου
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που εισάγονται στα σχολεία
Δεκάχρονος αποκάλυψε σε έκθεση πως κακοποιείται από τους γονείς του
Η μουσική ηρεμεί το έμβρυο ακόμα και μέσα στην μήτρα

Δείτε ακόμη

Ο Νυχτερινός Ουρανός της Εθνικής Πινακοθήκης
Η “Λίμνη των Κύκνων” στο Παλλάς
Kids Running Team στο ΚΠΙΣΝ
“Παράλληλες Κίτρινες Γραμμές” στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
“Brick & Ink!” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
“Λέσχη των Παρεξηγημένων” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Share This Post