Πωλήσεις μωρών από το Instagram

moro

Τρεις ανθρώπους που βαρύνονται με υποψίες ότι ήθελαν να πουλήσουν βρέφη μέσω του Instagram συνέλαβε η ιρανική αστυνομία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Isna.

Η αστυνομία κινήθηκε αφού δέχθηκε καταγγελίες για «διαφημίσεις σχετικά με την πώληση μωρών στο Instagram».

Το ένα από τα μωρά ήταν 20 ημερών και το άλλο δύο μηνών, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Τεχεράνης, Χουσέιν Ραχίμι.

Οι φωτογραφίες των μωρών είχαν κοινοποιηθεί σε 10-15 λογαριασμούς στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε μωρό ήδη είχε αγοραστεί έναντι 50-100 εκατομμυρίων ριάλ (226-450 ευρώ) προτού επιχειρήσουν να το πουλήσουν έναντι ενός ποσού 400-500 εκατομμυρίων ριάλ (περίπου 1.800 και 2.250 ευρώ).

Σύμφωνα με το Isna, ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες υποστήριξε ότι ήταν άνεργος και χωρίς χρήματα και είχε ρόλο μεσάζοντα.

Τη φροντίδα των παιδιών ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη

“Η Μικρή Αμελί” στους κινηματογράφους
Απόπειρα εξαπάτησης πολιτών με SMS για τροχονομικές παραβάσεις
“Ο Μυστικός Πράκτορας Μπέρνι: Αποστολή στον Άρη” στους κινηματογράφους
Μετρό: Κλείνει εκτάκτως ο σταθμός Σύνταγμα
Παιδιά Δημοτικού εξανάγκασαν συμμαθητή τους να πιει νερό από τουαλέτα
Καταδικάστηκε η μητέρα που δεν έστελνε το παιδί της στο σχολείο

Δείτε ακόμη

Η φροντίδα του θεατρικού κουστουμιού στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
“Όταν τα λουλούδια ταξιδεύουν…” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
“Όταν τα κοχύλια ονειρεύονται… με τον Max Ernst!” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Athens Bike Festival: H μεγάλη γιορτή ποδηλάτου επιστρέφει
Η παιδική χαρά στο Πεδίο του Αρεως
Μια σύγχρονη και συμπεριληπτική παιδική χαρά
Share This Post