Νάξος – Σορός μικρού παιδιού βρέθηκε σε παραλία

H σορός ενός μικρού παιδιού βρέθηκε σε παραλία στη Νάξο το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, αμέσως ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Νάξου για τον εντοπισμό ενός πτώματος στην παραλία Αλυκό, μπροστά από εστιατόριο. Οπως ήταν φυσικό, σήμανε συναγερμός με τις δυνάμεις του Λιμενικού να σπεύδουν στην περιοχή προκειμένου να αναλάβουν την επιχείρηση για την περισυλλογή του πτώματος και την έναρξη των ερευνών της υπόθεσης.

Πρόκειται για άψυχο σώμα μικρού παιδιού, το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα ακόμη θύμα των δύο ναυαγίων με σκάφη που μετέφεραν μετανάστες που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στις Κυκλάδες.

 

Στο άψυχο κορμάκι του παιδιού υπήρχαν ακόμη κάποια από τα ρούχα του, ενώ σε κοντινή απόσταση στην παραλία βρέθηκε ένα σακίδιο που πιθανότατα να είχε μαζί του και περιείχε κυρίως τρόφιμα.

Να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα 24ωρα είχαν βρεθεί νεκροί άνθρωποι σε παραλίες της Νάξου, της Πάρου και της Τήνου.

Διαβάστε ακόμη

Μπορεί ένα παιδί να εμπιστεύεται περισσότερο ένα chatbot από έναν ενήλικα;
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Η πρόωρη γέννηση επηρεάζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου
Μαραθώνιος Αθήνας-ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
ΜΚΟ εκμεταλλευόταν παιδιά με σοβαρές ασθένειες
“Τερατο-Μία” στους κινηματογράφους

Δείτε ακόμη

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες»
Athens Halloween Festival 2026
Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
Share This Post