
Κατέρρευσε από τα χιόνια το μπαλκόνι του Ζηρινείου στη Κηφισιά που κλείνει έναν χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά για 500 παιδιά κάτω των 15 ετών.
Η είδηση πάγωσε τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να αθληθούν στο Ζηρίνειο όπως άλλωστε και τους γονείς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα η κατάρρευση της στέγης του Δαϊς. Είναι απορίας άξιον πως αδειοδοτούνται τέτοιες εγκαταστάσεις που φιλοξενούν εκατοντάδες παιδιά με τέτοιες κακοτεχνίες στην κατασκευή τους.
Όπως φαίνεται στην επιφάνεια του μπαλονιού στο Ζηρίνειο συσσωρεύτηκε πολύ μεγάλη ποσότητα χιονιού, την οποία δεν απομακρύνθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λυγίσει ο εσωτερικός σκελετός του μπαλονιού και να καταρρεύσει ολόκληρη η κατασκευή. Το ευτύχημα και σε αττή την περίπτωση, όπως στο Δαϊς, ήταν ότι είχαν αναβληθεί όλες οι προπονήσεις και δεν υπήρχαν αθλητές στο εσωτερικό του χώρου.
Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καπάτσος δήλωσε στη «Ζούγκλα» ότι το συγκεκριμένο μπαλόνι τοποθετήθηκε πριν από περίπου 12 χρόνια με κονδύλι που δόθηκε από τον ΟΠΑΠ έπειτα από αίτημα του δήμου Κηφισιάς. Προσθέτει επίσης ότι σε αυτό το διάστημα δεν έχει γίνει σωστή συντήρηση του, κάνοντας λόγο για «μπαλώματα», και δηλώνει ότι θα ζητήσει εξηγήσεις στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
https://kidshub.gr/news/%ce%b4%ce%b1%cf%8a%cf%83-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7/












