Γυμνάστρια δείχνει την κυτταρίτιδα που έχει στέλνοντας ένα μήνυμα

Γυμνάστρια δείχνει την κυτταρίτιδα της στέλνοντας μήνυμα στις γυναίκες και αναφέροντας πως οι καμπύλες είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεις.

Γυμνάστρια από τον Καναδά, με μια ανάρτηση της στο TikTok αποκάλυψε στους ακολούθους της την κυτταρίτιδα στο πίσω μέρος των μηρών της θέλοντας να υπενθυμίσει “ότι αυτό είναι πολύ φυσιολογικό, και απόλυτα υγιές”.

Ο λόγος για την personal trainer Erica Nangle, από τον Καναδά, η οποία αμφισβητώντας την τέλεια εικόνα που έχουμε όλοι για τα σώματα που βλέπουμε στα γυμναστήρια, έδειξε ότι το να έχεις καμπύλες είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεις και όχι να υποτιμάς.

Στο βίντεο της TikTok, η Erica Nangle έδειξε την κυτταρίτιδα στο πίσω μέρος των μηρών της και είπε: «Θέλω απλώς να σας υπενθυμίσω, παιδιά, ότι αυτό είναι πολύ φυσιολογικό».

Σε ένα άλλο πλάνο, η Nangle καθόταν στο πάτωμα με μια μπάρα καμπάνα πάνω από τα πόδια της και τη μέση πιεσμένη στην κοιλιά της. Έσκυψε πάνω στη μπάρα και την κύλησε πάνω από τα πόδια της, δείχνοντας το στομάχι της να πιέζεται πάνω της καθώς κινούνταν. «Η κοιλιά σου θα στριμωχτεί, όπως και να έχει», είπε.

«Αγάπησε το σώμα σου ούτως ή άλλως», συνέχισε ενώ σήκωνε τον εαυτό της σε γέφυρα. Η Nangle ολοκλήρωσε το αυτοσχέδιο πρόγραμμα γυμναστικής της με ένα μήνυμα για τους ανθρώπους που έχουν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους. «Σε αυτόν τον λογαριασμό όλοι αγαπάμε τον εαυτό μας», τόνισε.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

@ericananglefit

We love a lil underbum cellulite 🫱🏼‍🫲🏽 #gymgirlshit #cellulit #selflovejourney

♬ original sound – Erica Nangle

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ματίνα Παγώνη: «Κάντε τεστ κορονοϊού πριν φύγετε για διακοπές»
Καύσωνας: Πότε ξεκινά η υποχώρηση της θερμοκρασίας
Δανός ισχυρίζεται ότι είναι ο Μπεν
Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post