Δολοφονία 12χρονης: Μετά το φόνο δημοσίευσαν βίντεο στο TikTok με τις ίδιες να χορεύουν

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία της 12χρονης Luise, στη Γερμανία, από δύο ανήλικα κορίτσια. Το πτώμα του ανήλικου κοριτσιού είχε βρεθεί την επόμενη ημέρα σε μια δασώδη περιοχή όχι μακριά από το σπίτι της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι πέθανε από τα πολυάριθμα τραύματα από το μαχαίρι και την απώλεια αίματος.

Σύμφωνα με πηγές τα κορίτσια μαχαίρωσαν συνολικά 32 φορές το θύμα τους με αιχμηρό αντικείμενο που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, ωστόσο η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται πιθανότατα για λίμα νυχιών. Στη συνέχεια, την έσπρωξαν σε μία κατωφέρεια στο κοντινό δάσος, όπου και την παράτησαν. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της επίθεσης, έβαλαν και μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι της.

Οι αστυνομικές Αρχές φοβούνται πως η Luise μπορεί να μην ήταν νεκρή όταν την έσπρωξαν και να πέθανε αργότερα από τα τραύματά της και τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, μια σκέψη που προκαλεί φρίκη για τον παρατεταμένο πόνο που ενδέχεται να βίωσε.

Ο λόγος για τον οποίο τα δύο ανήλικα κορίτσια μαχαίρωσαν την 12χρονη Luise, φέρεται να είναι ο καβγάς που είχαν για ένα αγόρι. Οι δύο μαθήτριες, δεν δίστασαν, μετά τη δολοφονία, να δημοσιεύσουν ένα βίντεο στο TikTok, με τις ίδιες να χορεύουν, ενώ κάτω από το βίντεο αρκετοί ήταν οι συμμαθητές τους που σχολίαζαν αρνητικά,  αφήνοντας να εννοηθεί ότι εμπλέκεται ένα αγόρι στην υπόθεση.

Μάλιστα, οι δύο κοπέλες φέρεται να ανήρτησαν και ένα βίντεο, το Σάββατο (μια μέρα πριν βρεθεί νεκρή) μέσω του οποίου ζητούσαν βοήθεια για να βρεθεί η Luise αφού «αγνοούνταν από τις 5 το απόγευμα», αν και όπως αποδείχθηκε αργότερα, ήξεραν ακριβώς τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, τα δύο κορίτσια τη σκότωσαν «για εκδίκηση» αφού το θύμα είχε αποκαλύψει σε έναν ενήλικα ότι την εκφόβιζαν επί μήνες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικοί που συμμετέχουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, έχουν σοκαριστεί όχι μόνο για την ηλικία του θύματος αλλά και εκείνη των υπόπτων.

Διαβάστε ακόμη

Καλάθι των Νονών και Καλάθι του Πάσχα: Ποια προϊόντα περιλαμβάνουν
Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη
Μητέρα πέθανε καθώς αρνήθηκε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το παιδί της
Νίσυρος: Τουλάχιστον άλλα έξι παιδιά καταγγέλλουν τον 50χρονο για ασέλγεια
Ζάκυνθος: Στο νοσοκομείο παραμένουν τα δύο παιδιά που κακοποιήθηκαν από τη μητέρα τους
Πάτρα: 7χρονος έδειρε 8χρονο και το ανέβασε στο TikTok

Δείτε ακόμη

Βρες τα αυγά και οδήγησέ τα στο κάστρο
Η Επιστήμη των Βεγγαλικών
“Η Ωραία Κοιμωμένη” στο Μέγαρο Μουσικής
Πόσες νότες χωρούν σε ένα παραμύθι;
Διαδραστική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής
Ένα λιοντάρι πολύ διαφορετικό στη Μουσική Βιβλιοθήκη
Share This Post