Δολοφονία Καρολάιν: Η οικογένειά της θα ζητήσει την πλήρη επιμέλεια του παιδιού

Σύμφωνα με τον Θανάση Χαρμάνη, δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν, την πλήρη επιμέλεια του παιδιού της άτυχης κοπέλας, θα διεκδικήσει η οικογένειά της.

Η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά και την αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος του παιδιού τους είναι το δεύτερο παιδί τους, όπως θεωρούσαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν στην Αλόννησο είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα» δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν, όπως είπε ο δικηγόρος της.

Αξίζει να αναφερθεί οτι η οικογένεια του Μπάμπη έχει σπίτι στην Αλόννησο, γεγονός που επιτρέπει να επισκέπτεται το παιδί εύκολα.

Διαβάστε ακόμη

Έκτακτο Επίδομα Παιδιού: Πληρωμές έως 30 Ιουνίου
Τέλος τα ηλεκτρικά πατίνια για τους κάτω των 17
SNF Nostos Run: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα
Λαγοκέφαλος: Ο χάρτης με τις περιοχές που έχει εμφανιστεί
Σταματά πριν ξεκινήσει το νέο αμφιθέατρο στο Ζάππειο
Οι “Μικροί Ιχνευτές” επιστρέφουν στην Επίδαυρο

Δείτε ακόμη

«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Share This Post