κλ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ
Διάρκεια δράσης από Δευτέρα 14/09-Σάββατο 19/9.
Σε συνεννόηση με τον Κωνσταντινος Πολυχρονοπουλος που είναι ήδη στην Λέσβο και μαγειρεύει καθημερινά συλλέγουμε:
-Μακαρόνια πένες
-Κριθαράκι
-Πελτέ, σάλτσα ντομάτας
-Μωρομάντηλα.
Θα ήταν σημαντικό να μαζευτούν αυτά τα συγκεκριμένα ήδη σε ποσότητα, έτσι ώστε να μπορέσει να μαγειρευτεί όσο το δυνατόν ομοιόμορφο φαγητό για όλον τον κόσμο. Τα μωρομάντηλα επίσης είναι πολύ χρήσιμα, γιατί με αυτά οι πρόσφυγες καθαρίζουν και πλένονται αφού δεν έχουν πρόσβαση σε νερό.
Για παράδοση στην περιοχή που σας εξυπηρετεί, επικοινωνήστε με μήνυμα:
Eliza Giannakaroni Ελληνικό, Αργυρούπολη, Γλυφάδα
Chrisa Douzeni Ηλιούπολη, Αγ.Δημήτριος, Δάφνη
Ντασιου Μαρια Ηράκλειο, Ν. Ιωνία, Ν.Φιλαδέλφεια, Περισσός
Maria Ligkou Χαλάνδρι
Julia Kalimeri Kυψέλη, Κέντρο
Ilia Xm Παγκράτι, Βύρωνας
Πάνος Δαμέλος (Panos Damelos) Κόρινθος
Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους Μ. Αλεξάνδρου122, Κεραμεικός- Μεταξουργείο, παραλαμβάνει καθημερινά 10-2.
Το Γιουσουρούμ Σουλτάνη 11, Εξάρχεια παραλαμβάνει όλη την εβδομάδα από 1.30μμ-11.30μμ.
Το Basement dance center Ηρώς Κωνσταντοπούλου 148, Ηλιούπολη, παραλαμβάνει Δευτέρα – Παρασκευή 5μμ – 9μμ.
To Points & Picas Μάρκου Μπότσαρη 6-8, Εμπορικό Κέντρο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Στεφου) 1ος όροφος, παραλαμβάνει καθημερινά 10πμ-2μμ.
Ο Κύκλος – Γυναίκα / Μητρότητα / Θηλασμός Ορφέως 21, Ηλιούπολη, παραλαμβάνει Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 9-15.00 Τρίτη – Πέμπτη 14.00-18.30.
Το Hairytales Λ.Πεντέλης 27, Χαλάνδρι, παραλαμβάνει ώρες καταστημάτων.












