10χρονος βρίσκει βέρα στο βυθό και μέρες μετά βρίσκει το ζευγάρι που την έχασε

Ο 10χρονος Γιάννης ανακάλυψε στο βυθό της θάλασσας μία βέρα και με τη βοήθεια του δασκάλου του βρήκαν το ζευγάρι που την είχε χάσει.

Στην παραλία Μονόλιθος της Αμφιλοχίας, ο 10χρονος Γιάννης, εξερευνούσε το βυθό όταν είδε κάτι να λαμπυρίζει έντονα. Ήταν μια χρυσή βέρα.

Το παιδί την παρέδωσε στον δάσκαλό του, καθώς βρίσκονταν σε εκδρομή με το ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου και εκείνος με τη σειρά του δημοσίευσε την φωτογραφία της βέρας στο facebook. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι χρήστες και έγιναν πολλές κοινοποιήσεις με αποτέλεσμα να βρεθεί ο άνθρωπος που την είχε χάσει.

Η ανάρτηση του δασκάλου για τη βέρα

Η βέρα της φωτογραφίας, είχε χαθεί πριν από οκτώ μέρες στη θάλασσα και το γεγονός ότι έφερε το όνομα της γυναίκας που τη φορούσε και την ημερομηνία του γάμου, βοήθησε, ώστε η κάτοχος να βρεθεί.

 

 

Τελικά η… παράδοση έγινε σήμερα στην σύζυγο από τον δεκάχρονο, μιας και το ζευγάρι είναι από το Αγρίνιο, με τον μικρό να μην κρατιέται από τη χαρά του.

Ως γλυκιά επιβράβευση πήρε ένα κουτί μπισκότα κι έναν ευχαριστήριο φάκελο.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή
Έπιασε φωτιά στην Φιλοθέη Αττικής
Δύο νέες παιδικές ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους
Νέα εποχή για τα σχολικά κυλικεία
Η σημασία του παιχνιδιού στην ανάπτυξη του παιδιού
Νεκρό βρέθηκε 9χρονο αγοράκι στο σπίτι του

Δείτε ακόμη

Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
Share This Post