Έκανε παρκούρ ο 14χρονος που έπεσε από την ταράτσα

Παρκούρ έκανε ο 14χρονος που έπεσε από την ταράτσα στη Θεσσαλονίκη και τραυματίστηκε σοβαρά με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 14χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση, καθώς έπεσε από ταράτσα στον ακάλυπτο άλλης πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, τα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων έδειξαν ότι ο ανήλικος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η πτώση του από την ταράτσα συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ένα προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα για τον φωταγωγό της ακατοίκητης πολυκατοικίας φαίνεται πως έσπασε, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να βρεθεί στον ακάλυπτο.

Επιστήμες και Τεχνολογία

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν εκείνη την ώρα κι άλλα παιδιά της ηλικίας του. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, συχνά ανήλικοι κάνουν παρκούρ στην ταράτσα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, πηδώντας από παρακείμενη, εγκαταλελειμμένη, οικοδομή.

 

Διαβάστε ακόμη

Kαιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Επίσκεψη κοινού σε πολεμικά πλοία στον Πειραιά
Γιατί τα παιδιά ξεσπούν συναισθηματικά μπροστά στις μητέρες τους
Νέα παιδική ταινία «Γάτες στο Μουσείο 2: Οι Θησαυροί της Αιγύπτου»
Το πρώτο παιδί που θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου
Πόρισμα-Σοκ για τα σχολεία στη Γκράβα

Δείτε ακόμη

Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
“Ρομπέν, η καρδιά του δάσους” στο Εθνικό θέατρο
Share This Post