Έχασε τρία δάχτυλα ο 14χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα

xeri_akrotiriasmeno

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ο 14χρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του χέρι από κροτίδα που κρατούσε.

Ο ανήλικος κρατούσε στα χέρια του την κροτίδα και στην προσπάθειά του να την πυροδοτήσει, αυτή εξερράγη. Ο 14χρονος μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δυστυχώς προχώρησαν στον ακρωτηριασμό τριών δακτύλων.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Ανάστασης στον Γαλατά Χανίων, έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στην Καλαμάτα όπου ένας 28χρονος τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά όταν μία κροτίδα εξερράγη στα χέρια του τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε να την πυροδοτήσει.

Ο απολογισμός, βέβαια, δεν σταματάει στα παραπάνω περιστατικά αφού λίγο μετά την Ανάσταση ένας άνδρας στα Καλύβια, μετά τη ρίψη κροτίδας, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να ακρωτηριαστουν κάποια δάχτυλά του.

Αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα και στο Περιστέρι όπου 40χρονος τραυματίστηκε στο χέρι από κροτίδα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

Διαβάστε ακόμη

Harvard: Πώς η υπεργονεϊκότητα σαμποτάρει τα παιδιά
«Όχι αδελφάκια, όχι τακούνια»: Η viral πρόσκληση για παιδικό πάρτι
Με βροχές και καταιγίδες η 28η Οκτωβρίου
Kαιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Επίσκεψη κοινού σε πολεμικά πλοία στον Πειραιά
Γιατί τα παιδιά ξεσπούν συναισθηματικά μπροστά στις μητέρες τους

Δείτε ακόμη

Athens Halloween Festival 2026
Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Share This Post