Κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει στα Social Media

Το KidsHub σας βοηθά να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει στα Social Media αναπτύσσοντας μια νέα εμπορική δραστηριότητα στον τομέα της digital επικοινωνίας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του ως ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης και την εμπειρία των στελεχών του τόσο στους χώρους του marketing και της διαφήμισης όσο και στη δημιουργία πρωτογενούς περιεχομένου, η ομάδα του KidsHub.gr προσφέρει με έναν ελκυστικό τιμοκατάλογο, ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης και ανάπτυξης των Social Media της επιχείρησης σας.

Με τιμές μηνιαίας αμοιβής που ξεκινούν από τα 100,00 Ευρώ + ΦΠΑ για το Basic – Οικονομικό Πλάνο Υπηρεσιών, η φροντίδα και η επιμέλεια της εικόνας μιας επιχείρησης στα Social Media δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια. Επομένως δεν είναι μια κοστοβόρα δαπάνη, αλλά επιτακτική ανάγκη που στοχεύει στην άμεση αύξηση των εσόδων της. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το είδος και τη μορφή συνεργασίας που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Θα διαμορφώσουμε από κοινού, ανάλογα με το εύρος και το περιεχόμενο των διαχειριστικών υπηρεσιών που θα σας παρέχουμε, μία άκρως ανταγωνιστική και προσιτή τιμή μηνιαίας συνεργασίας. Μιας συνεργασίας που θα φέρει την υπογραφή και την αξιοπιστία της έμπειρης ομάδας Social Media Management του KidsHub.gr.

Το KidsHub προσφέρει τις υπηρεσίες του:
 • Σε επιχειρήσεις οι οποίες δεν διαθέτουν Social Media. Ενδεχομένως και σε επιχειρήσεις που οι σελίδες τους στα social media είναι σε εμβρυακό στάδιο και αναζητούνε την κατάλληλη υποστήριξη από ειδικούς της digital επικοινωνίας.
 • Σε επιχειρήσεις οι οποίες ενώ έχουν δημιουργήσει σελίδες στα Social Media δεν διαθέτουν το χρόνο αλλά και τις απαραίτητες υποδομές για να αναπτύξουν περαιτέρω τη digital επικοινωνία τους.
 • Σε επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να αναπτύξουν στο μέγιστο τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων εμπορικής ανάπτυξης που προσφέρουν τα Social Media.
Η ομάδα μας εργάζεται για λογαριασμό σας ώστε να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει στα social media, βασισμένη σε τρεις πυλώνες ανάπτυξης της εταιρικής σας εικόνας:
Διαχείριση Social Media Επιχειρήσεων

Τα Social Media παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Είναι βασικό μέσο επικοινωνίας αλλά και πηγή ενημέρωσης για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο μας. Παράλληλα αποτελούν ένα πεδίο ανάπτυξης της εμπορικής δραστηριότητας επιχειρήσεων.

 1. Στρατηγική. Καταρχάς η ανάλυση των δεδομένων του Marketing και της διαφημιστικής επικοινωνίας μίας επιχείρησης, μας οδηγεί στην οργάνωση εξειδικευμένης στρατηγικής για τον τρόπο χρήσης των Social Media της επιχείρησης σας.
 2. Δημιουργικότητα. Ακόμα παρέχουμε όλες τις απαιτούμενες δημιουργικές εργασίες. Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα γραφιστικά προγράμματα που καταστούνε ελκυστικό το περιεχόμενο της επικοινωνίας σας με τους χρήστες των social media
 3. Υλοποίηση. Επιπλέον επιλέγουμε και προγραμματίζουμε προσεκτικά το κοινό που απευθύνεται η επικοινωνία σας. Αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα επαγγελματικά εργαλεία που διαθέτουν το Facebook και το Instagram. Δημιουργούμε έτσι, στοχευμένες δημοσιεύσεις για την επίτευξη αποδοτικών διαφημίσεων.

 

Γιατί να αναθέσετε στο KidsHub τη διαχείριση και ανάπτυξη των social media της επιχείρησης σας;
Πως να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει στα social media

Η επαγγελματική διαχείριση των Social Media εκτός από χρόνο, απαιτεί εμπειρία, δημιουργικότητα αλλά κυρίως στρατηγική. Μόνο έτσι θα υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προβολή της επιχείρησης σας.

 • Η επιχείρηση σας μπορεί και πρέπει να ξεχωρίζει και στο digital κόσμο. Να διαθέτει δυναμική παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Με όμορφη αισθητική και επιτυχημένα posts που θα έχουν πρωτότυπο γραφιστικό σχεδιασμό και ενδιαφέρον κείμενο.
 • Τα Social Media αποτελούν μοναδική ευκαιρία για την επιχείρηση σας ώστε να εδραιώσει την παρουσία της στο χώρο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Να χτίσει ισχυρές σχέσεις με τους εν δυνάμει πελάτες αλλά επιπρόσθετα και να δημιουργήσει νέους. Πάντα με την κατάλληλη προβολή και επικοινωνία των προϊόντων / υπηρεσιών της.
 • Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία με την ομάδα μας φέρει την υπογραφή του KidsHub.gr. Ενός μέσου ηλεκτρονικής ενημέρωσης που εφάρμοσε με επιτυχία το πλάνο ανάπτυξης του μέσω της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Εκ των πραγμάτων, η δραστηριότητα του KidsHub είναι στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης και επικοινωνίας. Η ομάδα μας είναι ενήμερη για τη διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση των επικοινωνιακών εργαλείων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
 • Επιπλέον η ομάδα του KidsHub εφαρμόζει ολιστική προσέγγιση στη χρήση των πλεονεκτημάτων κάθε πλατφόρμας. Έτσι, εξασφαλίζει την απαραίτητη διεισδυτικότητα που πρέπει να έχουν τα μηνύματα της επικοινωνίας σας.
 • Ο χρόνος είναι χρήμα και η ανάθεση της εξ’ ολοκλήρου διαχείρισης των social media της επιχείρησης σας στο KidsHub θα σας εξασφαλίσει τον απαιτούμενο χρόνο για τις ουσιαστικές υποχρεώσεις της επιχείρησής σας. Με όλες τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά, στο πλαίσιο λειτουργίας της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

 

Επικοινωνείτε μαζί μας στο 210-3006014 ή στείλτε μας mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση kidshub@kidshub.gr.  Αφού πραγματοποιήσουμε την πρώτη επαφή μαζί σας, θα  σας αποστείλουμε την οικονομική μας προσφορά. Κάνετε τώρα το πρώτο βήμα για να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει στα Social Media.

Διαβάστε ακόμη

Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά
Δεκατριάχρονος δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα
Πατέρας έσωσε το 4χρονο παιδί του από πνιγμό σε πισίνα
Ζέτα Δούκα: Αγαπήστε και αποδεχτείτε το σώμα σας

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post