Κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει στα Social Media


 • Το KidsHub σας βοηθά να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει στα Social Media αναπτύσσοντας μια νέα εμπορική δραστηριότητα στον τομέα της digital επικοινωνίας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του ως ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης και την εμπειρία των στελεχών του τόσο στους χώρους του marketing και της διαφήμισης όσο και στη δημιουργία πρωτογενούς περιεχομένου, η ομάδα του KidsHub.gr προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης και ανάπτυξης των Social Media της επιχείρησης σας.

  Το KidsHub απευθύνεται και προσφέρει τις υπηρεσίες του:
  • Σε επιχειρήσεις οι οποίες δεν διαθέτουν Social Media ή ενδεχομένως οι σελίδες τους στα social media βρίσκονται σε εμβρυακό στάδιο και αναζητούν την κατάλληλη υποστήριξη από ειδικούς της digital επικοινωνίας.
  • Σε επιχειρήσεις οι οποίες ενώ έχουν δημιουργήσει σελίδες στα Social Media δεν διαθέτουν το χρόνο αλλά και τις απαραίτητες υποδομές για να αναπτύξουν περαιτέρω τη digital επικοινωνία τους.
  • Σε επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να αναπτύξουν στο μέγιστο τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων εμπορικής ανάπτυξης που προσφέρονται στα Social Media.
  Η ομάδα μας εργάζεται για λογαριασμό σας ώστε να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει στα social media, βασισμένη σε τρεις πυλώνες ανάπτυξης της εταιρικής σας εικόνας:
  Διαχείριση Social Media Επιχειρήσεων
  Τα Social Media παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Είναι βασικό μέσο επικοινωνίας αλλά και πηγή ενημέρωσης για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο μας. Παράλληλα αποτελούν ένα πεδίο ανάπτυξης της εμπορικής δραστηριότητας επιχειρήσεων.
  1. Στρατηγική. Η ανάλυση των δεδομένων του Marketing και της διαφημιστικής επικοινωνίας μίας επιχείρησης μας οδηγεί στην οργάνωση εξειδικευμένης στρατηγικής για τον τρόπο χρήσης των Social Media της επιχείρησης σας.
  2. Δημιουργικότητα. Παρέχουμε όλες τις απαιτούμενες δημιουργικές εργασίες χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα γραφιστικά προγράμματα που καταστούν ελκυστικό το περιεχόμενο της επικοινωνίας σας με τους χρήστες των social media
  3. Υλοποίηση. Επιλέγουμε και προγραμματίζουμε προσεκτικά το κοινό που απευθύνεται η επικοινωνία σας και αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα επαγγελματικά εργαλεία που διαθέτουν το Facebook και το Instagram για τη δημιουργία στοχευμένων δημοσιεύσεων και την επίτευξη αποδοτικών διαφημίσεων.

   

  Γιατί να αναθέσετε στο KidsHub τη διαχείριση και ανάπτυξη των social media της επιχείρησης σας;
  Πως να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει στα social media
  Η επαγγελματική διαχείριση των Social Media εκτός από χρόνο, απαιτεί εμπειρία, δημιουργικότητα αλλά κυρίως στρατηγική. Μόνο έτσι θα υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προβολή της επιχείρησης σας.
  • Η επιχείρηση σας μπορεί και πρέπει να ξεχωρίζει και στο digital κόσμο. Να διαθέτει δυναμική παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με όμορφη αισθητική και επιτυχημένα posts που θα έχουν πρωτότυπο γραφιστικό σχεδιασμό και ενδιαφέρον κείμενο.
  • Τα Social Media αποτελούν μοναδική ευκαιρία για την επιχείρηση σας ώστε να εδραιώσει την παρουσία της στο χώρο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Να χτίσει ισχυρές σχέσεις με τους εν δυνάμει πελάτες αλλά και να δημιουργήσει νέους με την κατάλληλη προβολή και επικοινωνία των προϊόντων / υπηρεσιών της.
  • Η συνεργασία με την ομάδα μας φέρει την υπογραφή του KidsHub.gr, ενός μέσου ηλεκτρονικής ενημέρωσης που εφάρμοσε με επιτυχία το πλάνο ανάπτυξης του μέσω της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Το KidsHub δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης και επικοινωνίας. Η ομάδα μας ενημερώνεται συνεχώς για τη διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση των επικοινωνιακών εργαλείων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
  • Η ομάδα του KidsHub εφαρμόζει ολιστική προσέγγιση στη χρήση των πλεονεκτημάτων κάθε πλατφόρμας, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη διεισδυτικότητα που πρέπει να έχουν τα μηνύματα της επικοινωνίας σας.
  • Ο χρόνος είναι χρήμα και η ανάθεση της εξ’ ολοκλήρου διαχείρισης των social media της επιχείρησης σας στο KidsHub θα σας εξασφαλίσει τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχολείστε με τις ουσιαστικές υποχρεώσεις και ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά, στο πλαίσιο λειτουργίας της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

   

  Καλέστε μας στο 210-3006014 ή στείλτε μας mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση kidshub@kidshub.gr για να πραγματοποιήσουμε την πρώτη επαφή μαζί σας. Πραγματοποιήστε το πρώτο βήμα για να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει στα Social Media.


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub