Ζωγραφική με τις νέες τέμπερες Primo


 • Η ζωγραφική με τις νέες τέμπερες Primo αποκτά άλλη δημιουργική διάσταση για κάθε νέο ή έμπειρο καλλιτέχνη. Περιλαμβάνει μία σειρά από 12 μείγματα έτοιμων χρωμάτων, σε μπουκαλάκια των 50ml με ακροφύσιο.

  Το εργονομικό σχήμα του μπουκαλιού επιτρέπει να σχεδιάζετε τρισδιάστατα, να γράψετε ή να ζωγραφίσετε με οποιαδήποτε τεχνική ή εφέ θελήσετε. Το ακροφύσιο στο μπουκάλι ελέγχει με ακρίβεια τη ροή χρώματος που θα επιλέξετε. Επίσης τo ακροφύσιο της συσκευασίας φροντίζει για το ομοιόμορφο άπλωμα του χρώματος, με εξαιρετικά αποτελέσματα λάμψης και ζωντάνιας τόνων.

  Οι νέες τέμπερες Primo σε εργονομικό μπουκάλι με ακροφύσιοΑνάλογα με την πίεση που δέχεται το μπουκάλι απελευθερώνει και ανάλογη ποσότητα έτοιμου χρώματος για χρήση. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊον είτε ως εργαλείο σχεδιασμού, είτε να δοσολογήσετε με υψηλή ακρίβεια το χρώμα της επιφάνειας που επιθυμείτε να καλύψετε, πριν χρησιμοποιήσετε πινέλο ή άλλους τρόπους για την εφαρμογή του.

  Η ζωγραφική με τις νέες τέμπερες Primo δίνει στον καλλιτέχνη απεριόριστες δυνατότητες χρήσης, εφέ αλλά και συνδυασμού διαφορετικών τεχνικών. Είτε με σαφή, είτε με ασαφή όρια σχεδίασης και χρωματισμού (αφηρημένη τέχνη). Με διαφανή ή αδιαφανή επίστρωση χρωμάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι νέες τέμπερες Primo παράγονται με προδιαγραφές να παρέχουν ένα τέλειο και άμεσο στέγνωμα.

  Με τις νέες τέμπερες Primo ζωγραφίζετε σε διάφορες επιφάνειες όπως χαρτί, χαρτόνι, ξύλο, γυαλί, τερακότα, μέταλλο και πλαστικό. Η βαφή τους δεν είναι μόνιμη και την καθαρίζετε εύκολα.

  Η εταιρεία Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες εισάγει κατά αποκλειστικότητα και διαθέτει στην Ελληνική αγορά τις νέες τεμπερες Primo της Morocolor. Θα τις βρείτε σε όλα τα βιβλειοπωλεία της χώρας και επιλεγμενα e-shop. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά το δίκτυο των καταστημάτων καθώς και τα καταστήματα της περιοχής σας στα οποία μπορείτε να βρείτε το προϊόν, επικοινωνήστε στο 210 36 24 661.

  ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ E-SHOP ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

  KIDSHUB TESTIMONIAL

  Στο KidsHub δοκιμάσαμε τις νέες τέμπερες Primo και τα χρώματα τους είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

  Οι νέες τέμπερες Primo σε 12 έτοιμα μείγματα χρωμάτωνΤις προτείνουμε για σχολικές και όχι μόνο δραστηριότητες και διδακτική – δημιουργική απασχόληση στη ζωγραφική και σε κάθε είδος χειροτεχνίας.

  Πρόκειται για Ιταλικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, με σήμανση CE και ειδικά για παιδιά καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ηλικίες 3+ με απόλυτη ασφάλεια. Αποτελούν τα κατάλληλα προϊόντα για να ξεκινήσει κανείς την ενασχόληση με τη ζωγραφική, αλλά ταιριάζουν απόλυτα και σε έμπειρους καλλιτέχνες όλων των ηλικιών.

  Οι νέες τέμπερες Primo της Morocolor Italia είναι φωτεινές και εντυπωσιάζουν στη χρήση αλλά και στο αποτέλεσμα. Κινούνται σε μια αρμονική γκάμα 12 χρωμάτων και προσκαλούν – προκαλούν να τις αναμείξετε και να δημιουργήσετε αμέτρητες αποχρώσεις.

  Η απόληξη του ακροφύσιου είναι σταθερή, πρακτική και πολύ ανθεκτική. Παρόλα αυτά έχετε τη δυνατότητα να την αφαιρέσετε.

  Μεταβάλλοντας την ποσότητα νερού (εφόσον χρησιμοποιείτε για περαιτέρω διάλυση της τέμπερας), το χρώμα αποκτά είτε μεγαλύτερη κάλυψη, είτε διαφάνεια, υποστηρίζοντας τη δημιουργικότητα αλλά και τη λεπτομέρεια που επιθυμείτε να δώσετε στο έργο σας. Όπως και να χει το νερό δεν είναι απαραίτητο καθώς το υγρό μείγμα χρώματος δεν χρειάζεται διάλυση και είναι έτοιμο προς χρήση. Ο καθαρισμός τους είναι εύκολος από όλες τις επιφάνειες.

  Μία δοκιμή αρκεί…

  Δημιουργική πανδαισία χρωμάτων με τις νέες τέμπερες PrimoΤο έτοιμο μείγμα χρωμάτων τέμπερας Primo της Morocolor εξάπτει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, με όποιον τρόπο κι αν το χρησιμοποιείτε. Εφαρμόζοντας με πινέλο ή απλώνοντας απευθείας στην επιφάνεια του έργου.

  Προτείνουμε να δοκιμάσετε και εσείς τις νέες τέμπερες Primo με τον τρόπο που μας πρότεινε η Morocolor. Πάρτε ένα οποιουδήποτε τύπου, χρωματιστό ή λευκό χαρτόνι και βάλτε το ένα χρώμα πάνω στο άλλο, χωρίς να ανακατέψετε τα χρώματα μεταξύ τους. Θα αποκτήσετε επικαλυπτόμενες και ομόκεντρες στρώσεις διαφορετικών χρωμάτων. Μόλις θα ολοκληρώσετε με την επιλογή των χρωμάτων, απλώνετε τις χρωματικές επιστρώσεις στο χαρτόνι προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Κάνετε χρήση της βαρύτητας γέρνοντας ελαφρώς το χαρτόνι ή οδοντογλυφίδα ή οποιοδήποτε αντικείμενο με μυτερό άκρο. Θα δημιουργήσετε φανταστικά και εκπληκτικά ζωγραφικά εφέ στο δικό σας έργο τέχνης.

  Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο για ζωγραφική με τις νέες τέμπερες Primo:


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub