Θοδωρής Κολυδάς: Η πρόβλεψη του καιρού για το Πάσχα

ilios

Σε τελευταία του ανάρτηση ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς έκανε πρόβλεψη για τον καιρό που θα έχουμε το Πάσχα αναφέροντας πως θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής της ΕΜΥ, με μια ανάρτηση του το πρωί της Τρίτης, αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πρόβλεψή του για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν το Πάσχα, τονίζοντας πως ο καιρός και πάλι θα ζεστάνει. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε αρχικά στην πτώση της θερμοκρασίας για την οποία μιλούσαν αρκετοί μετεωρολόγοι τις προηγούμενες ημέρες, η οποία θα γίνει αισθητή από την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον κ. Κολυδά, οι υψηλές θερμοκρασίες θα επιστρέψουν και πάλι, μετά την πτώση της θερμοκρασίας που θα έρθει τις επόμενες ημέρες, με τον καιρό να ζεσταίνει ξανά όσο πλησιάζουν οι ημέρες του Πάσχα. Ωστόσο επισημαίνει πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες θερμοκρασιακές ακρότητες, όπως αυτές σημειώθηκαν στη χώρα το προηγούμενο διάστημα, όπου τα επίπεδα της θερμοκρασίας ήταν πάνω από το κανονικά για την εποχή.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: «Οι αποκλίσεις των θερμοκρασιών στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας (στη στάθμη των 850 hPa, σε ύψος 1500m από την επιφάνεια) μας δείχνουν ότι μετά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη , ο καιρός και πάλι θα ζεστάνει, οδεύοντας προς το Πάσχα. Δεν θα υπάρχουν όμως μεγάλες θερμοκρασιακές ακρότητες όπως αυτές που βιώσαμε το προηγούμενο 15νθήμερο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμη

Η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον μετά τον καρκίνο
“Καλοκαίρι στην Αθήνα” με 79 δωρεάν εκδηλώσεις
Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 15/6
Οι γυναικολογικές λοιμώξεις του καλοκαιριού
Πόσο κοστίζει η βουτιά σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής
AI_ducation Festival: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση

Δείτε ακόμη

Circus Summer Camp 2024
Παιχνίδια με Νερό στο ΚΠΙΣΝ
Εθνική Πινακοθήκη: Το Μουσείο Μου
Dance Art Summer Camp στη Βούλα
Εργαστήριο γλυπτικής στο ΚΠΙΣΝ
“Το Απίθανο Κοάλα” στο Cine Άλιμος
Share This Post