Συρταριέρες αρχειοθέτησης και οργάνωσης γραφείου Exacompta


 • Η εταιρεία Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες διανέμει στην Ελληνική αγορά τέσσερις χρήσιμες και πρακτικές συρταριέρες αρχειοθέτησης και οργάνωσης γραφείου για την τακτοποίηση του χώρου εργασίας σας.

  Πρόκειται για τις συρταριέρες γραφείου:

  Συρταριέρα Exacompta Store Box 6 θέσεων
  Store Box 6 θέσεων
  Συρταριέρα Exacompta Big Box Plus Landscape 5 θέσεων
  Big Box Plus Landscape
  Συρταριέρα Exacompta Tool Box 3 θέσεων
  Tool Box
  Συρταριέρα Exacompta Big Box Plus 5 θέσεων
  Big Box Plus

  Συρταριέρες αρχειοθέτησης και οργάνωσης γραφείουBlue Angel Φορέας ΠιστοποίησηςΌλες φέρουν την υπογραφή της Exacompta, ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής προϊόντων οργάνωσης γραφείου στον κόσμο.

  Οι συρταριέρες αρχειοθέτησης και οργάνωσης γραφείου Exacompta κατασκευάζονται στην Αυστρία από ανακυκλώσιμα πλαστικά μπουκάλια και φέρουν εγγύηση 25 ετών. Πρόκειται για πιστοποιημένα προϊόντα από τη Blue Angel, την πρώτη και παλαιότερη ετικέτα πιστοποίησης προϊόντων που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

  Ο καινοτόμος σχεδιασμός τους και η κατασκευή τους με απολύτως ασφαλή και ανθεκτικά ανακυκλώσιμα υλικά προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις αρχειοθέτησης εγγράφων και αποθήκευσης αντικειμένων γραφείου, διευκολύνοντας την καθημερινότητα στον εργασιακό χώρο.

  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ, στην περιγραφή των προϊόντων που ακολουθεί:

  1. Συρταριέρα γραφείου Store Box 6 θέσεων

  Η συρταριέρα γραφείου Store Box διαθέτει έξι (6) συρτάρια με χρωματιστή πρόσοψη. Τρία (3) συρτάρια για αποθήκευση κατά πλάτος εγγράφων A4+, ωφέλιμων διαστάσεων πλάτους 32,4 cm, ύψους 3 cm, βάθους 24,7 cm, σε χρώματα πρόσοψης κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια και τρία (3) στενά αλλά υψηλότερου ύψους συρτάρια ωφέλιμων διαστάσεων πλάτους 9,3 cm, ύψους 7,8 cm, βάθους 24,7 cm για είδη γραφείου σε χρώματα πρόσοψη πράσινο, γαλάζιο και μπλε αντίστοιχα.

  Συρταριέρες αρχειοθέτησης και οργάνωσης γραφείου Store Box 6 θέσεων
  Μικτή χρήση συρταριέρας Store Box για αρχειοθέτηση εγγράφων και αποθήκευση αντικειμένων γραφείου.

  Η οριζόντια κατασκευαστική δομή της συρταριέρας Store Box – καθώς το πλάτος της 35,5 cm είναι μεγαλύτερο του βάθους της 27 cm – επιτρέπει την τοποθέτηση και χρήση της ακόμα και σε σε ρηχά ντουλάπια ή μικρού βάθους γραφεία και έπιπλα. Τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής της ύψους 27,1 cm και βάρους 3,8 κιλών, δίνουν τη δυνατότητα χρήσης της ακόμα και ως βάση τοποθέτησης άλλων συσκευών (π.χ οθόνης επιτραπέζιου υπολογιστή ή laptop) ή συστημάτων οργάνωσης γραφείου (ντοσιέ, κουτιά) ή άλλων αντικειμένων (π.χ βιβλία).

  Η συρταριέρα Store Box είναι ιδανική για χρήση ως βάση στήριξης μηχανής Nespresso ή άλλης καφετιέρας. Στα υψηλότερου ύψους συρταράκια της μπορούν εύκολα να αποθηκευθούν κάψουλες καφέ, γαλατάκια συσκευασίες, φακελάκια ζάχαρης αλλά και καλαμάκια.

  Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Ενημερωθείτε για το πλησιέστερο ΕΔΩ:

   

  1. Συρταριέρα γραφείου Tool Box 3 θέσεων

  Η συρταριέρα γραφείου Tool Box διαθέτει τρία (3) συρτάρια με χρωματιστή πρόσοψη (κίτρινο, πορτοκαλί και φούξια). Τα συρτάρια είναι ωφέλιμων διαστάσεων πλάτους 9,3 cm, ύψους 12 cm, βάθους 24,7 cm και χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση ειδών γραφείου όπως γραφική ύλη, αναλώσιμα, αξεσουάρ συσκευών κ.τ.λ.

  Συρταριέρες οργάνωσης γραφείου Tool Box 3 θέσεων
  Ιδανική χρήση της συρταριέρας Tool Box για τοποθέτηση καφετιέρας Nespresso.

  Η οριζόντια κατασκευαστική δομή της συρταριέρας Tool Box – καθώς το πλάτος της 35,5 cm είναι μεγαλύτερο του βάθους της 27 cm – επιτρέπει την τοποθέτηση και χρήση της ακόμα και σε σε ρηχά ντουλάπια ή μικρού βάθους γραφεία και έπιπλα. Tα ανθεκτικά υλικά κατασκευής της ύψους 13,5 cm και βάρους 2,3 κιλών, δίνουν τη δυνατότητα χρήσης της ακόμα και ως βάση τοποθέτησης άλλων συσκευών (π.χ οθόνης επιτραπέζιου υπολογιστή ή laptop) ή συστημάτων οργάνωσης γραφείου (ντοσιέ, κουτιά) ή άλλων αντικειμένων (π.χ βιβλία).

  Η συρταριέρα Tool Box είναι ιδανική για χρήση ως βάση στήριξης μηχανής Nespresso ή άλλης καφετιέρας. Στα επαρκούς μεγέθους συρταράκια της μπορούν εύκολα να αποθηκευθούν κάψουλες καφέ, γαλατάκια συσκευασίες, φακελάκια ζάχαρης αλλά και καλαμάκια.

  Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Ενημερωθείτε για το πλησιέστερο ΕΔΩ:

  1. Συρταριέρα γραφείου Big Box Plus Landscape 5 θέσεων
  Συρταριέρες αρχειοθέτησης και οργάνωσης γραφείου Big Box Plus Landscape 5 θέσεων
  Επιτοίχια εφαρμογή της συρταριέρας Big Box Plus Landscape με χρήση των ειδικών εγκοπών στο σκελετό της για ασφαλή τοποθέτηση.

  Η συρταριέρα γραφείου Big Box Plus διαθέτει πέντε (5) συρτάρια με χρωματιστή πρόσοψη (φούξια, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και μπλε). Τα συρτάρια είναι ωφέλιμων διαστάσεων πλάτους 32,4 cm, ύψους 4,4 cm, βάθους 24,7 cm και χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση κατά πλάτος εγγράφων και φακέλων A4+.

  Η οριζόντια κατασκευαστική δομή της συρταριέρας Big Box Plus – καθώς το πλάτος της 35,5 cm είναι μεγαλύτερο του βάθους της 27 cm – επιτρέπει την τοποθέτηση και χρήση της ακόμα και σε σε ρηχά ντουλάπια ή μικρού βάθους γραφεία και έπιπλα. Τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής της ύψους 27,1 cm και βάρους 3,6 κιλών, δίνουν τη δυνατότητα χρήσης της ακόμα και ως βάση τοποθέτησης άλλων συσκευών (π.χ οθόνης επιτραπέζιου υπολογιστή ή laptop) ή συστημάτων οργάνωσης γραφείου (ντοσιέ, κουτιά) ή άλλων αντικειμένων (π.χ βιβλία).

  Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Ενημερωθείτε για το πλησιέστερο ΕΔΩ:

  1. Συρταριέρα γραφείου Big Box Plus 5 θέσεων

  Συρταριέρες αρχειοθέτησης και οργάνωσης γραφείου Big Box Plus 5 θέσεωνΗ συρταριέρα γραφείου Big Box Plus διαθέτει πέντε (5) συρτάρια με χρωματιστή πρόσοψη (φούξια, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και μπλε). Τα συρτάρια είναι ωφέλιμων διαστάσεων πλάτους 23,9 cm, ύψους 4,4 cm, βάθους 32,3 cm και χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση εγγράφων και φακέλων A4+.

  Τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής της ύψους 27,1 cm και βάρους 3,2 κιλών, δίνουν τη δυνατότητα χρήσης της ακόμα και ως βάση τοποθέτησης άλλων συσκευών (π.χ οθόνης επιτραπέζιου υπολογιστή ή laptop) ή συστημάτων οργάνωσης γραφείου (ντοσιέ, κουτιά) ή άλλων αντικειμένων (π.χ βιβλία).

  Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Ενημερωθείτε για το πλησιέστερο ΕΔΩ:

  ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ EXACOMPTA
  • Συρταριέρες αρχειοθέτησης και οργάνωσης γραφείου Exacompta
   Οι συρταριέρες Exacompta προσφέρουν αμέτρητους τρόπους εφαρμογής σε οποιοδήποτε περιβάλλον (εργασίας ή σπιτιού) κι αν χρησιμοποιούνται.

   Ο σκελετός των συρταριέρων για όλα τα προϊόντα της σειράς είναι μαύρου χρώματος. Στη βάση του σκελετού υπάρχουν τέσσερις (4) εγκοπές για ασφαλή τοποθέτηση.

  • Η σχεδιαστική γραμμή της κυρτής επιφάνειας στην πρόσοψη των συρταριών που προορίζονται για την αρχειοθέτηση εγγράφων επιτρέπει την εναπόθεση τους χωρίς καν το άνοιγμα των συρταριών.
  • Τα συρτάρια φέρουν απολύτως ομαλή διαδρομή συρρόμενης λειτουργίας ανοίγματος και ειδικό μηχανισμό στοπ για την αποφυγή αποκόλλησης των συρταριών από το σκελετό της κατασκευής.
  • Στη συσκευασία αγοράς τους περιλαμβάνεται και σετ ετικετών για αποκλειστικά εξατομικευμένη χρήση σε θέματα οργάνωσης και αρχειοθέτησης εγγράφων και αντικειμένων γραφείου.
  • Επιπλέον τα διαφορετικά χρώματα στις προσόψεις των συρταριών βοηθούν στην εύκολη ταξινόμηση εγγράφων και αντικειμένων, ακόμα και με το μάτι.
  Δείτε στο video την ολοκληρωμένη σειρά συρταριέρων Exacompta.  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub